4 januari 2016 Claire Heijmans

2016: doe mee aan de financiele detox challenge

Jaaaah, 2016 staat voor de deur en dat betekent maar één ding: je zonden onder het tapijt vegen en je richten op goede voornemens! De een heeft het tijdens de kerstdagen wel heel bont gemaakt met eten opscheppen,  de ander neemt een tripple abonnement bij de sportschool en weer een ander wil van zijn toxic spending habbits af en verlangd naar een steeds dikker wordend spaarvarken. Voor how 2 Spend It hebben we de Detox Challenge ontwikkeld. Een campagne waarmee je 6 weken lang bezig bent met jouw geldzaken en afkickt van je bad spanding habbits.

Het begon met een aantal schetsen en een flowchart..

En het eindige in een prachtige e-mail campagne waarin je wekelijks wordt gemotiveerd om:

  • Je financiële administratie op orde te brengen.
  • Meer inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven.
  • Je toxic spending habits om te ruilen voor gezonde geldgewoontes.
  • Je financiële doelen te behalen met behulp van drie ‘dream jars’.
  • Je ervaringen, tips en tricks te delen en support te ontvangen van andere deelnemers via de besloten Detox Challenge Facebookgroep.

En oh ja, en de deelnemer gaat op dieet! Een dieet dat draait om aankomen: je spaarvarken wordt zo rond als een tonnetje!

Hoe het werkt?

Na het aanmelden ontvang je elke week een opdracht in de mailbox en zorgt een wekelijkse motivation mail voor extra support. Hoe dit technisch werkt? Op het moment dat iemand zich aanmeldt voor de Detox Challenge, worden de gegevens die zijn geregistreerd automatisch onttrokken en gecommuniceerd naar de database dat in het MarketingXpress platform is klaargezet. De database houdt bij wanneer de Detox Challenge moet gaan starten. De startdatum kun je namelijk zelf kiezen. Wel zo handig.

Wanneer de dag dat de Detox Challenge start is aangekomen, wordt de mail-flow automatisch in gang gezet. Ook zitten er twee check-up points in de flow verstopt. Het systeem houdt namelijk bij of de deelnemer alleen de mail opent of ook doorklikt voor extra informatie. Wanneer blijkt dat de deelnemer niet meer zo gemotiveerd is als voorheen, dan stuurt het systeem automatisch een cheer-up mail om de deelnemer extra te motiveren. Verder zitten er in iedere mail linkjes verstopt, zo kan bijgehouden worden welke deelnemer interesse heeft in welke actie of kennisgebied. Het is mogelijk om een uitgebreide rapportage te onttrekken uit het systeem. Zo kan er een gepaste opvolging plaatsvinden.

Ga de uitdaging aan in 2016!

Via deze link kun je je inschrijven voor de Detox Challenge van How 2 Spend It.

Probeer het zeker even uit! Niet alleen omdat we trots zijn op deze campagne, maar vooral omdat we midden in de, altijd dure, decembermaanden zitten. Crisis! Een kleine tip: Doe de detox challenge samen met je shopahollic vriendin of collega. Lees hieronder waarom:

Campagnemailing iets voor jou?
Tijdens een kopje koffie nemen we je ideeën door en schetsen we de flowchart voor je uit. We gaan kijken naar de mogelijkheden die er zijn en hoe jij deze in je voordeel kunt gebruiken. We staan te springen om je te helpen, echt waar. Dus schroom niet om ons te bellen via 0810 – 44 22 90 of te mailen naar: support@marketingxpress.net.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM