25 september 2016 Richard Koorevaar

7 vragen aan Menno!

Menno is eerstejaars informaticastudent en kan coderen (en skateboarden) als geen ander. Hij helpt ons tijdens zijn studie (part-time) om het MarketingXpress Platform verder te ontwikkelen. Omdat we hem graag aan jullie willen voorstellen hebben we hem eens stevig aan de tand gevoeld. 7 vragen aan Menno!

Waar ben je vandaag mee bezig?
“Vandaag houd ik mij bezig met de MarketingXpress API. Ik ga ervoor zorgen dat de mobiele Managen van Kansen app informatie kan ophalen uit het MarketingXpress platform. Daarnaast houd ik mij ook bezig met Ahoy. Ik ga de studio uitbreiden en een aantal functies moeten iets aangepast worden.”

Nooit meer skateboarden of nooit meer programmeren?
“Dan ga ik voor nooit meer skateboarden. Ik denk dat ik het makkelijker vind om een andere sport te vinden, dan een ander vakgebied.”

Maar, jij bent dus ‘fanatiek’ skateboarder?
“Ja! Ik skateboard voor een Nederlands merk dat skateboards en kleding verkoopt. Vroeger deed ik veel wedstrijden, ik ben een keer eerste geworden. Ik ben niet zo van de halfpipes, maar meer van de tricks op de grond.”

Wat staat er bovenaan je bucketlist?
“Circuitrijden, en dan het liefst een auto met meer dan 300 PK. Ik ben geen groot fan van motorsport, maar ik vind de techniek er achter gewoon heel vet. Het sleutelen aan auto’s vind ik ook heel tof. Als iets kapot gaat, wil ik het maken! Ik denk dat dat voortkomt uit mijn liefde voor techniek.”

Batman of Superman?
“Maakt mij niets uit. Ik ben niet zo van de superhelden. Heb nog nooit een strip gelezen, en de films heb ik ook nog nooit bekeken.”

Een serie die je iedereen aanraadt?
“Fringe! Dat is een goede SciFi serie, en dan niet zoals Startrek, maar gewoon over de toekomst en met dingen die nu nog niet kunnen. Ik heb hem samen met mijn zusje gekeken.”

Wat ga je straks eten tijdens de lunch?
“Een boterham met pindakaas.”

Zo, nu weten jullie ook een beetje wie Menno is. Wil je meer exclusieve ‘achter de schermen’ kiekjes? Volg ons dan op Instagram. Dan weet je hoe we eruitzien en wat we zoal nog meer doen.

Tagged:

About the Author

Richard Koorevaar Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM