6 maart 2019 Alysha Rensch

7 vragen aan Reinier!

Vandaag stel ik Reinier aan je voor. Deze snelle programmeur is 23 jaar oud en is momenteel aan het afstuderen voor de opleiding Informatica. Hij woont in ’s Gravendeel en volgt zijn opleiding in Rotterdam. Naast het programmeren liggen zijn interesses bij gamen en auto’s. Vandaag stellen wij 7 vragen aan Reinier!

Waar ben je vandaag mee bezig?
‘’Ik ben druk bezig met de structuur van mijn scriptie, aangezien de deadline hiervoor komende maandag is. Ik moet ook een literatuurlijst verzinnen voor de bronnen van mijn scriptie. Daarnaast ga ik aan de slag met Veilig Tenten Bouwen om een nieuwe instructie te implementeren.”

Nooit meer programmeren of nooit meer gamen?
‘’Hmm… die is wel moeilijk. Maar dan zou ik toch zeggen: nooit meer gamen. Als ik niet meer zou kunnen programmeren, dan heb ik niet veel meer. Ik heb voor mijn Informatica gestudeerd op het mbo en dus dit is echt wat ik doe. Dan zou ik een nieuwe hobby moeten zoeken.’’

Maar, jij bent dus ‘fanatiek’ programmeur?
‘’Ja, dit is wat ik doe, maar ik denk verder dan alleen programmeren. Ik probeer mij in te leven in de gebruiker en maak alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Ik wil niet zomaar iets aanleveren zodra het klaar is, het moet ook echt fijn in gebruik zijn.”

Wat staat er bovenaan je bucketlist?
‘’Dat ik ooit een Range Rover in bezit heb. Het klinkt misschien een beetje dom maar dat is wel echt iets waar ik van droom. Daarnaast zou ik nog weleens op doorreis in Amerika willen, lekker met de camper op weg.”

Als je morgen wakker zou worden en je had 1 nieuwe kwaliteit of mogelijkheid, wat zou het zijn?
”Als ik zou mogen kiezen, zou het mij heel gaaf lijken om een fotografisch geheugen te hebben. Het maakt het leven van een programmeur wat makkelijker, nooit meer iets opzoeken en snel kunnen doorwerken. Daarnaast zou het ook veel hebben geholpen tijdens mijn studie.”

Welke serie raad je iedereen aan?
”Game of Thrones, zonder twijfel. Dit is gewoon de beste serie ooit gemaakt. De manier hoe het is gefilmd, het verhaal, de acteurs… Alles past zo goed bij elkaar en is zo sterk. Dit is echt een topserie.”

Wat ga je straks eten tijdens de lunch?
”Een boterham met kipfilet, en crackertjes met jonge kaas. Tot slot twee mandarijntjes.”

Wil je meer exclusieve ‘achter de schermen’ kiekjes? Volg ons dan op Instagram!

Tagged:

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM