7 november 2018 Richard Koorevaar

ARAG verhoogt resultaat van intermediairnetwerk

ARAG is een van de grootste rechtsbijstandsverzekeraars ter wereld en aanbieder van juridische hulpverlening. Samen met hun intermediairnetwerk maken ze recht toegankelijk voor iedereen. Ons Marketing Extranet mag hier sinds kort aan bijdragen!

Zo’n intermediairnetwerk zorgt ook voor uitdagingen. Hoe houd je deze groep zo goed mogelijk up-to-date over producten en diensten? En hoe ondersteun je hen bij de advisering zodat zij in de toekomst nog meer mensen kunnen helpen met juridische uitdagingen? Met het Marketing Extranet heeft ARAG een Partner Relationship Management tool in handen, waarmee zij dit netwerk kunnen ondersteunen en faciliteren; van basistraining tot promotie.

„Wij waren op zoek naar een portaal voor onze business partners, waar wij content, campagnes en middelen kunnen plaatsen op een veilige manier, met inzicht op de afname.” – Judith Plasman, ARAG

ARAG Academy: altijd up-to-date

ARAG houdt het intermediairnetwerk graag up-to-date over bijvoorbeeld wetswijzigingen of fraudeherkenning. Daarom kunnen zij zich via het Marketing Extranet eenvoudig inschrijven voor trainingen die de ARAG Academy aanbiedt. Ze kunnen een keuze maken uit verschillende trainingen, op verschillende locaties en verschillende tijden.

Promotiemiddelen op maat

Er staan zowel online als offline campagnemiddelen klaar voor het intermediairnetwerk. Ze kunnen met een paar klikken hun communicatiemateriaal downloaden, met daarop alle gegevens van de intermediair. Zo kunnen de intermediairs bijvoorbeeld snel en eenvoudig een advertentie maken voor in de krant, met daarop hun eigen NAW-gegevens.

Premiewijziging? Geen probleem

Het ARAG Marketing Extranet werd geïntroduceerd tijdens een belangrijk communicatiemoment: de komst van een premiewijziging. Door het aanbieden van relevante middelen aan het intermediairnetwerk op het Marketing Extranet kan het hoofdkantoor volgen welke intermediair zichzelf al heeft voorzien van informatie en wie hier nog niet aan toe is gekomen.

 

Ook het resultaat van je partners verhogen?

Laat dan hier je telefoonnummer of e-mailadres achter. Helpen wij je zo snel mogelijk verder!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Overige interessante artikelen:

Nh1816: MINDER INSPANNING,GROOTS RESULTAAT!

Lees meer >

SANDD ONDERSTEUNT POSTPUNTEN NETWERK MET MARKETING EXTRANET

Lees meer >

Tagged: , , ,

About the Author

Richard Koorevaar Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM