07

Nov 2018

ARAG verhoogt resultaat van intermediairnetwerk

ARAG is een van de grootste rechtsbijstandsverzekeraars ter wereld en aanbieder van juridische hulpverlening. Samen met hun intermediairnetwerk maken ze recht toegankelijk voor iedereen. Ons Marketing Extranet mag hier sinds kort aan bijdragen!
Zo’n intermediairnetwerk zorgt ook voor uitdagingen. Hoe houd je deze groep zo goed mogelijk up-to-date over producten en diensten? En hoe ondersteun je hen bij de advisering zodat zij in de toekomst nog meer mensen kunnen helpen met juridische uitdagingen? Met het Marketing Extranet heeft ARAG een Partner Relationship Management tool in handen, waarmee zij dit netwerk kunnen ondersteunen en faciliteren; van basistraining tot promotie.
„Wij waren op zoek naar een portaal voor onze business partners, waar wij content, campagnes en middelen kunnen plaatsen op een veilige manier, met inzicht op de afname.” - Judith Plasman, ARAG


ARAG Academy: altijd up-to-date
ARAG houdt het intermediairnetwerk graag up-to-date over bijvoorbeeld wetswijzigingen of fraudeherkenning. Daarom kunnen zij zich via het Marketing Extranet eenvoudig inschrijven voor trainingen die de ARAG Academy aanbiedt. Ze kunnen een keuze maken uit verschillende trainingen, op verschillende locaties en verschillende tijden.
Promotiemiddelen op maat
Er staan zowel online als offline campagnemiddelen klaar voor het intermediairnetwerk. Ze kunnen met een paar klikken hun communicatiemateriaal downloaden, met daarop alle gegevens van de intermediair. Zo kunnen de intermediairs bijvoorbeeld snel en eenvoudig een advertentie maken voor in de krant, met daarop hun eigen NAW-gegevens.
Premiewijziging? Geen probleem
Het ARAG Marketing Extranet werd geïntroduceerd tijdens een belangrijk communicatiemoment: de komst van een premiewijziging. Door het aanbieden van relevante middelen aan het intermediairnetwerk op het Marketing Extranet kan het hoofdkantoor volgen welke intermediair zichzelf al heeft voorzien van informatie en wie hier nog niet aan toe is gekomen.
Sta sterker met je partners!
Wil je weten hoe je jouw salesteam kan voorzien van de juiste tools om meer indruk te maken en de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen?
Banner MX Case download Arag (1) (png)