De Budgettool: tot op de cent nauwkeurig

Lijkt de maand zo lang en je budget zo klein? Weet jij wat je vorige week precies hebt gekocht en hoe duur die latte met ongezoete soja was? En ben je bewust van jouw (zonder te kijken – don’t care – je pas door de gleuf heen halen) momentjes? How 2 Spend It vond het hoog tijd dat er een handig hulpmiddel werd ontwikkeld die precies vertelt waar jouw geld heengaat. Ja echt! Tot op de cent nauwkeurig. Samen met MarketingXpress ontwikkelde How 2 Spend It de Budgettool.

Behalve dat de Budgettool een oogstrelend, gebruiksvriendelijk speeltje is, is het ook een hoogstaand technisch wondertje. In de tool zitten namelijk veel leuke functionaliteiten verborgen, die super handig zijn en je meer inzicht bieden over jouw spending habits. Deze functionaliteiten waren technisch best lastig om te maken, maar daardoor zijn we des te trotser op het bereikte resultaat.

BudgettoolHoe het werkt
‘’We zijn ervan overtuigd dat je pas echt gemotiveerd bent om je geldzaken op orde te krijgen, wanneer je een duidelijk doel hebt’’, vertellen Nathalie van Wingerden en Joëlla Opraus, oprichters van How 2 Spend It. ‘’En niet zomaar een doel: jouw doel, waar je echt blij van wordt.’’ In de app heb je de mogelijkheid om drie dreamjars te vullen, oftewel de drie doelen die je wil bereiken. Aan die doelen hang je vervolgens een bedrag en een tijdsbestek waarbinnen je deze doelen wil bereiken.

Maar dat is nog niet alles
Naast het vullen van je dreamjars kun je ook je inkomsten en uitgaven noteren. Dankzij de budgettool weet je precies wat jouw spending budget per maand is. Inkomsten en uitgaven die variëren hou je zelf bij en worden weergegeven in grappige, bewegende ballen. Zo weet je gelijk hoe groot het bedrag is dat je leuk vond om te besteden, dat je verplicht moest uitgeven en welk bedrag je juist niet hebt besteed aan leuke hebbedingetjes. Juist ja. Dat mooie jurkje van vorige week heb je niet gekocht, omdat je dacht aan dat doel wat je wilde bereiken. Precies in dat laatste onderscheidt de budgettool zich van andere budgethulpjes.

Voordelen
Dankzij de Budgettool van How 2 Spend It heb je:
• Meer grip op je financiën
• Kun je je droomdoelen realiseren
• Ga je bewust om met je geld
• Heb je minder financiële stress
• Krijg je meer financiële zelfvertrouwen en dat gevoel is onbetaalbaar

Download de Budgettool
De Budgettool is gratis te downloaden en vanaf nu beschikbaar in de AppStore (iPhone), Google Play (Android).

 

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM