2 mei 2014 Claire Heijmans

De Hypotheekshop stapt over naar een nieuwe omgeving

Met de overname van De Hypotheekshop B.V. door Welke Beheer is er nog een sterk merk toegevoegd aan het assortiment van Welke Beheer. De Hypotheekshop is een franchise-organisatie met 180 vestigingen en daarmee één van de grootste ketens van hypotheekadviseurs in Nederland.

Tijdens het integratie traject kwam onder andere naar voren dat de huidige DAM-omgeving van De Hypotheekshop vervangen moest worden. Door de jarenlange samenwerking en hun ervaringen met MarketingXpress was de keuze voor Welke Beheer eenvoudig: de tools van MarketingXpress.

De moeilijkheid voor de centrale organisatie zat in het feit dat er in een korte tijdspanne veel projecten synchroon liepen . Van een nieuw CRM-pakket tot aan het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe reclamestijl, alles moest tegelijkertijd en in een kort tijdsbestek opgeleverd worden. Er was bij Welke Beheer intern geen capaciteit om de oude DAM-omgeving om te zetten naar oplossingen gebaseerd op de tools van MarketingXpress.

De volledige implementatie van de MarketingXpress tools is uitgevoerd door de medewerkers van MarketingXpress. Op deze manier konden de medewerkers van De Hypotheekshop gedurende het integratietraject hun aandacht volledig richten op de overige projecten.

Met een succesvolle introductie is de basis gelegd om de komende jaren niet alleen de lokale vestigingen te ondersteunen, maar ook de dialoog aan te gaan met de klanten van De Hypotheekshop.

Voordelen voor De Hypotheekshop:

– Alle documenten in de bekende huisstijl beschikbaar zonder dat dit een extra belasting legt op de organisatie
– Campagnes worden direct beschikbaar gesteld in de nieuwe reclamestijl
– Kostenreductie op advertenties in variabele formaten
– Voordeel hebben van het produceren bij Reclameland

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM