22 mei 2017 Richard Koorevaar

Eindelijk, een duidelijk verhaal.

Op verjaardagen, netwerkborrels en aan elkaar; we wisten maar niet hoe we ons uitgebreide en complexe product konden uitleggen. Maar, na jaren stotteren en lange verhalen, zijn we ontzettend dicht bij een duidelijk verhaal. En dit willen we graag met jullie delen.

Door de bomen het bos niet meer zien.

We hebben het MarketingXpress platform de afgelopen jaren steeds een stukje verder uitgebreid. Elke maand kwamen er weer functionaliteiten bij, met meerwaarde voor nieuwe of bestaande klanten. Op deze manier creëerden we een platform met veel functionaliteiten. Voor elk wat wils.

We merkten dat het uitbouwen van ons platform zorgde voor verwarring. Onze (nieuwe) klanten zagen door de bomen het bos niet meer. Niet alle functionaliteiten waren voor alle klanten even relevant. Specifieke vakgebieden vragen om specifieke oplossingen. Daarom hebben we besloten om functionaliteiten te bundelen naar begrijpbare oplossingen. Zo ontstaat er voor elke organisatieafdeling een interessant aanbod.

Marketing Extranet

Het Marketing Extranet is de oplossing voor het centraliseren, beheren en bestellen van al je marketing- en communicatie-uitingen. Diverse franchiseorganisaties en multinationals zetten deze tool al in met als resultaat een bewaakte huisstijl en lokale marktbewerking. Onder het Marketing Extranet valt:Marketing Extranet

  • CentraliserenOveral toegang tot jouw marketing- en communicatie-uitingen, veilig bewaard in de cloud.
  • PersonaliserenStel verbluffende en professionele uitingen binnen no-time samen in onze Studio.
  • VerbeterenKrijg inzicht in de effectiviteit van jouw middelen. Statistieken laten je zien hoe, wanneer en waarom.
Naar Marketing Extranet
FollowUp

Dit is de nieuwste oplossing van het MarketingXpress platform. Volledig gefocust op het verhogen van je conversie en het versterken van je merk. Onder FollowUp valt:FollowUp

  • Personaliseren – Stel professionele uitingen op, verbonden aan vooraf opgestelde templates, volledig in jouw huisstijl.
  • VersturenVerzend documenten in merkgeladen e-mails, rechtstreeks naar je klant of prospect.
  • Resultaat verhogen Zie hoe vaak je documentatie is geopend en verbeter het verkoopproces.
Naar FollowUp
Managing Opportunities

Het ontwikkelen van een organisatie staat bij Managing Opportunities centraal. Met deze oplossing zijn jij en jouw collega’s in staat om kansen te zien, selecteren en managen door de gehele organisatie. Onder Managing Opportunities valt:Managing Opportunities

  • Zien Verzamel en ontwikkel kansen en stimuleer een cultuur waarin innovatie centraal staat.
  • Selecteren ­Selecteer kansen die je organisatie ontwikkelen, cash genereren en je merk versterken.
  • Managen Breng het niveau van je organisatie naar een volgend level, creëer brandfans en vergroot je innovatiekracht.

Naast het platform, bieden we voor deze oplossing ook een intensieve workshop, een inspirerend seminar en een whitepaper aan om het volledige team bij deze tool te betrekken, en met hen de organisatie verder te ontwikkelen.

Naar Managing Opportunities

Het MarketingXpress platform

De drie oplossingen zijn alle drie geïntegreerd in het MarketingXpress platform. Hierdoor kunnen deze oplossingen eenvoudig met elkaar gekoppeld worden, en wordt er altijd gewerkt vanuit één herkenbare omgeving. Zonder extra licenties of meerdere inloggegevens.

Wat er voor jou verandert?

Als je al een van onze tools afneemt, verandert er vrijwel niets. Wel zal je merken dat wij steeds meer met de bovenstaande namen zullen communiceren op onze kanalen.

Als je meer wilt weten over de genoemde oplossingen, bel ons dan op 0810 – 44 22 99, of laat hieronder jouw telefoonnummer achter. We bellen je dan zo snel mogelijk, om het je persoonlijk uit te leggen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

About the Author

Richard Koorevaar Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM