27

Nov 2013

Geberit zet de MarketingXpress App in voor doeltreffende een-op-een communicatie

Zijn we best trots op! App voor verrassend snelle reactie op kennismaking. Herken je dit? Je staat met een prachtige bedrijfsstand op de beurs. Bezoekers weten je goed te vinden en je legt de hele dag interessante contacten. Maar er wringt iets. Het is zo druk dat je er niet aan toe komt om bezoekersgegevens direct te verwerken. Je voelt dat je niet snel persoonlijk een vervolg kunt geven aan die plezierige kennismaking.


Goed begin van duurzame relatie

Met een slimme app zet je die kennismaking nog tijdens de beursdagen wél soepel voort. Voor onze klant Geberit maakten we er één op maat. Ontspannen kon daarna het hele sales-team de wensen en enkele profielkenmerken van individuele bezoekers direct in de eerste ontmoeting opnemen. Dankzij de combinatie met andere communicatiemiddelen ontving de bezoeker daarna een op de persoon afgestemd bericht. Een goed begin van een duurzame klantrelatie.

Dankzij een app als deze kunnen alle verzamelde bezoekergegevens soepel worden teruggekoppeld aan het CRM-systeem voor verdere opvolging. Wil je weten hoe dit ook voor jou kan werken? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar.3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag