22

Feb 2017

CMIS Group: Alle huiststijlelementen in Brand Portal

Voor veel bedrijven is het beheren van alle huisstijl gerelateerde materialen, zoals enveloppen, briefpapier, vervolgpapier of visitekaarten een tijdrovende klus. De voorraad beheren, indien nodig bijbestellen en alle brondocumenten op een veilige plek beheren. Dit waren tot voor de CMIS Ggroup Brand Portal tijdrovende activiteiten, waar de medewerkers van de verschillende merken tegenaan liepen.

CMIS Group is een overkoepelende organisatie van meer dan 10 merken, zoals de Hypotheekshop, actief in de hypotheekbranche. Ze hebben besloten een 'Brand Portal' in te richten met behulp van het Marketing Extranet. Zo heeft CMIS Goup alle huisstijlelementen gecentraliseerd. Via de Studio in hun Brand Portal kunnen de middelen, zoals de visitekaartjes, eenvoudig opgemaakt worden. Daarnaast hebben we ook hun vertrouwde producent gekoppeld aan hun Marketing Extranet, zodat ze binnen enkele klikken huisstijlelementen kunnen bestellen bij hun drukker.

Brand Portal

Na de livegang van het Brand Portal in februari kreeg een groep medewerkers van de verschillende merken van CMIS Group toegang tot het Marketing Extranet waarop alle huisstijlelementen zijn gecentraliseerd. Al deze middelen kunnen hier eenvoudig worden besteld. Ook beschikt het portaal over een gebruiksvriendelijke zoek- en filterfunctie. Alle bestellingen dienen eerst goedgekeurd te worden door de budgethouder. Zo ontstaat er flexibiliteit en volledige controle en kan er nooit te veel besteld worden.

Koppeling met eigen producent

De eigen vertrouwde kwaliteit van alle huisstijlelementen blijft gewaarborgd door de koppeling tussen het Brand Portal en de drukker. Als er een bestelling is geplaatst en goedgekeurd is door de budgethouder, start er het productieproces. De drukker krijgt volledig automatisch de order binnen, en kan daarmee direct aan de slag.

Voordelen op een rij.

-  Alle huisstijlelementen in één overzichtelijke omgeving
-  Aangepast en besteld binnen enkele klikken
-  Volledig in controle
-  Eigen vertrouwde producent

Geïnteresseerd in een eigen Brand Portal? Neem contact met ons op via telefoonnummer 010 - 311 0 113 of stuur een e-mail naar sales@marketingxpress.net.3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag