20 december 2016 Nicky Groen

Laat je kansen tot leven komen met de Managing Opportunities App

Herken je dat ook? Die ene lead die al een tijdje door je hoofd spookt, dat creatieve idee dat net in je opkwam en niet te vergeten, die ene trend waar jij met je team echt eens over moeten brainstormen. Er gaat geen dag voorbij zonder kansen, of dit nou grote of kleine zijn, ze dragen stuk voor stuk bij aan de ontwikkeling van de organisatie.

Maar de vraag is en blijft: hoe breng je structuur aan in de hedendaagse chaos in een organisatie? Hoe zorg je dat je de juiste mensen in je team hebt en er geen kans verloren gaat. Met het doel om focus te houden op de juiste kansen op het juiste moment.  

De gratis Managing Opportunities App helpt je bij het vastleggen van al deze ideeën die leven maar nog niet echt zijn doorgebroken in jouw team of organisatie. Hoe het werkt, in 3 overzichtelijke stappen:


Stap 1: Verzamel en deel

Waar je ook bent, via deze mobiele app deel je direct je laatst bedachte verbetering, sales kans, trend en ga zo maar door met je team. Op het prikbord zie je alle kansen van jouw en je team. Je ziet ook direct in welke fase de kans zit en of deze kans het merk versterkt, de organisatie ontwikkelt of cashflow genereert.


Stap 2: Discussieer en verbeter

Werk samen met je team en zorg dat je je idee laat bloeien tot een kans. Voeg on the go reacties toe aan je kans, bepaal de impact van de kans op je organisatie en voeg to do’s toe om stap voor stap dichterbij je doel te komen. Met de verschillende fases geef  je aan of deze kans bijvoorbeeld nog in concept, onderhanden of in afronding is.

 

Stap 3: Krijg focus op de juiste kans op het juiste moment

Door de geïntegreerde now, how en wow functie kom je erachter welke kans er nu opgepakt kan worden, welk idee nog informatie en validatie nodig heeft voordat het daadwerkelijk een kans kan worden genoemd en welke echt een schot in de roos is. Op deze manier krijg je inzicht in de match tussen jullie organisatiedoelstellingen en de beschikbare middelen.

 

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Breid de mobiele app uit met de desktopversie. Hier krijg je toegang tot extra weergaven voor sales, marketing en management. Daarnaast kun je alle kansen monitoren in het Dashboard waardoor je als organisatie wendbaar wordt en bewust van je ‘best next step’.


De voordelen op een rij

  • Verzamel en deel – krijg inzicht in het prikbord
  • Laat je idee bloeien – met het verloop door de verschillende fasen
  • Werk samen – Stel een team samen en voeg to do’s en reacties toe
  • Krijg focus – op de juiste kans op het juiste moment met now how en wow
  • Breid de app uit – wordt bewust van je ‘best next step’ via het Dashboard

 

Mike Englander

“Dit is waar ik zo lang op heb gewacht, een manier om ondernemers te helpen om meer innovatief en origineel te zijn”, zegt Mike Englander co-founder. “Of je nu een kleine organisatie bent of leider van een business group binnen een grote organisatie, de uitdagingen komen redelijk overeen. We willen iets dat aanspreekt in beide situaties en dat is waarom we de app hebben gelanceerd.”

Mike Englander

 

 

Googleplay_store_badgeDownload-app-storeUitproberen? Creëer hier dan gratis een account of neem contact op via +31 (0)180 – 44 22 90.

Tagged:

About the Author

Nicky Groen Deze spontane sales dame heeft een passie voor communicatie en houdt van reizen. En dat doet ze.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM