13 oktober 2015 Claire Heijmans

Labee maakt indruk met gloednieuwe website!

Allereerst willen we Charlotte Labee en haar team feliciteren met de lancering van de nieuwe website van Labee-à-porter. Wat is het een plaatje geworden!

Na een uitgebreide voorbereiding en hard werken staat de gloednieuwe website klaar om bezocht te worden door mode-liefhebbers. Ook bij de dames van MarketingXpress beginnen de koopgrage vingertjes te kriebelen nu de website af is. De nieuwe Indian Summer collectie is werkelijk prachtig en wordt op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Na een kleine twee maanden, veel mailverkeer tussen Labee en MarketingXpress, is  het prototype omgetoverd naar een werkende website, mét ingebouwde webshop. Er hebben verschillende test- en verbeterrondes plaatsgevonden om de website naar een hoger niveau te tillen. Of dat gelukt is, blijkt uit de reacties; de nieuwe website wordt positief en enthousiast ontvangen.

We hebben hieronder een aantal sfeerbeelden van de website weergegeven, maar neem ook zéker een kijkje op de nieuwe website!

Ben je op zoek naar de dichtstbijzijnde store? Verlang je naar inspiratie? Wil je een leuke eyecatcher aanschaffen of wil je bladeren door het Labee Magazine? Op de homepage word je makkelijk door het menu genavigeerd.

Labee a Porter
De (nieuwe) collectie bestaat uit verschillende tinten die op dit moment trending zijn.  Omdat de collectie op basis van kleur wordt gepresenteerd, kun je bij Labee fijn winkelen.

Labee a Porter

Heb je een bruiloft, werkuitje of ga je stappen met vriendinnen? Labee heeft verschillende thema’s samengesteld die het ontdekken waard zijn.
Labee a Porter

Heb je een bepaalde kleur in je kast hangen, maar heb je geen idee hoe je dit item moet combineren? Doe dan inspiratie op bij Labee.
Labee a Porter

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM