27 juni 2016 Nicky Groen

De Managen van Kansen proefperiode is van start gegaan!

Er mag aan de bel worden getrokken! De proefperiode van de Managen van Kansen tool is geïntroduceerd bij de eerste 11 bedrijven. Na twee jaar visie ontwikkelen, valideren en app ontwikkelen kunnen we deze stap eindelijk zetten. De komende anderhalve maand gaan we samen met deze enthousiaste bedrijven aan de slag om met onze tool te sturen op groei, samenwerking en het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

Breng je kansen tot leven
De Managen van Kansen tool is een online omgeving waarin je aan de slag gaat met het zien, selecteren en managen van kansen. Een plek waar de organisatie op overzichtelijke wijze alle kansen verzamelt en door ontwikkelt. Diverse handvaten geven sturing en focus op de juiste kans op het juiste moment. Op deze manier gaat er niks verloren en zet de organisatie gezamenlijk een stapje verder in de ontwikkeling van de organisatie.

Warme deken
Tijdens de proefperiode krijgen deze 11 bedrijven de kans om van de tool te proeven en hun mening te delen. De tool moet gaan voelen als een warme deken en daadwerkelijk helpen kansen te laten bloeien. Om het succes van deze proefperiode te garanderen heeft onze afstudeerster Nicky onderzoek gedaan naar de customer experience van het Managen van Kansen. Of zij geslaagd is, is nog de vraag maar de verkregen inzichten en het actiegerichte plan zijn het begin van een customer experience die voldoet aan de wensen en behoeften van onze klanten!

Kansen on the go
Er wordt intussen hard gewerkt aan de ontwikkeling van de mobiele Managen van Kansen app. Die gratis beschikbaar wordt in zowel de App-store als de Google Play store! Met deze app heb je waar je ook bent toegang tot je kansen, reageer je direct op een comment van een collega en zie je welke to do’s er klaar staan om aangepakt te worden zodra jij het kantoor weer binnen stapt.

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel? Meld je dan nu ook aan voor deze proefperiode via www.managingopportunities.com.

Tagged:

About the Author

Nicky Groen Deze spontane sales dame heeft een passie voor communicatie en houdt van reizen. En dat doet ze.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM