15

Feb 2021

MarketingXpress wordt PartnerPulse

MarketingXpress (NL) en Gorilla ICT (VS) breiden samenwerking uit en lanceren een uniek service gedreven Partner Relationship Platform GetPartnerPulse.com.

Rotterdam, 15 februari 2021 - MarketingXpress (Rotterdam, NL), ontwikkelaar van Partner Relationship Management platform ‘MarketingXpress’, en Gorilla ICT (San Francisco, USA), een autoriteit in de ICT Channel ontwikkeling, zijn begin 2019 een partnership aangegaan om hun kennis en technologie samen te brengen en hun dienstverlening wereldwijd beschikbaar te maken.

Na de succesvolle eerste pilot met de wereldwijd opererende leverancier van boekhoudpakket Sage, zijn MarketingXpress en Gorilla een tweede ontwikkelingsperiode gestart, van meer dan een jaar, om de propositie en de technologie verder af te stemmen en te testen bij meerdere spraakmakende namen als Extreme Networks, CloudHealth by VMware en recent een volledige uitrol van het product bij Gamma Telecom. Waar MarketingXpress de software levert om de organisatie tussen merkeigenaren en sales partners te stroomlijnen, heeft Gorilla de kennis, ervaring en de slagkracht om deze organisaties over de gehele wereld beter te laten presteren.

Door de partner centraal te stellen, introduceren MarketingXpress en Gorilla nu hun volledig nieuwe propositie: GetPartnerPulse.com - van strategie, uitvoering en automatisering tot en met het actief bijdragen aan het verhogen van lokaal resultaat, inclusief online begeleiding in alle tijdzones en do-it-yourself fast tracks in alle wereldtalen.

“Door onze relatief kleine Nederlandse thuismarkt hebben we met ons team, vanaf het begin, de focus gehad om een internationaal georiënteerd platform op te zetten, dat dagelijks het resultaat van partnerorganisaties verbeterd.” vertelt Maarten Elsenaar, Managing Director van MarketingXpress. ”Door de samenwerking met Gorilla hebben we ons platform nu in vele nieuwe markten kunnen testen en hebben we ervaren waar we het verschil kunnen maken, in deze snel groeiende markt.”

Door het combineren van onze twee werelden kunnen we unieke inzichten beschikbaar maken op ons nieuwe dynamische Partner Scorecard, waarmee je een individuele aanpak kunt opzetten per Partner Segment en zelf voor individuele Partners. Binnenkort worden er ook een aantal krachtige AI tools geïntroduceerd, waarmee het platform actief kan helpen met het vinden, onboarden en op stoom krijgen van zowel nieuwe als bestaande partners.

Over MarketingXpress
MarketingXpress helpt partnerorganisaties bij het stroomlijnen van de marketing- en salesorganisatie. Dit doen zij met hun in huis ontwikkelde software platform dat volledig op de behoefte van een partnerorganisatie is ingericht. Al meerdere West Europese organisaties maakten gebruik van hun dienstverlening, waaronder RegioBank, ARAG, Sandd, Audi, Volkswagen en Nh1816.

Over Gorilla ICT
Gorilla ICT heeft meer dan twintig jaar ervaring met het verhogen van de resultaten van sales partners binnen de ICT Channel markt. Met hun wereldwijd opererende consultants en zeer effectieve aanpak hebben ze de afgelopen jaren meer dan 6.000 succesvolle projecten voor ruim 800 organisaties uitgevoerd, waaronder voor HP, VMWare, IBM en CISCO.

Neem voor meer informatie contact op met: Maarten Elsenaar, Managing Director, via +31 (0)10-3110113 of via iwantto@getpartnerpulse.com