Meet
the team

Meet us

Wij geloven dat innovatie het verschil kan maken binnen een partnerstrategie. Daarom hebben wij een krachtig Partner Relationship Management platform ontwikkeld dat de performance van partners verhoogt en het hoofdkantoor helpt met het onboarden van nieuwe partners. 
maarten (jpg)
Maarten Elsenaar
Managing Director
Maarten ten voete uit? Hij gaat vol voor topresultaten, en niet alleen zakelijk en sociaal. Zijn sportieve hartstocht leeft hij uit in hardlopen en golf.
Wessel-280x280-1 (jpg)
Wessel Kok
Developer
Heeft niet alleen een grote passie voor front-end. Nee, naast programmeren liggen zijn passies bij voetbal en droomt hij stiekem van het worden van een piloot.
remco (jpg)
Remco Vermeer
Account manager
Typisch Remco? Onmogelijke deadlines bestaan niet voor hem. Hij gaat door tot in de late uurtjes om te zorgen voor u als tevreden klant.
frank (jpg)
Frank Kauffmann
Implementatie & support
De man van support. Problemen, vragen of verzoekjes? Met zijn studie Mediatechnologie en ondertussen al aardig wat werkervaring op zak, regelt Frank dit wel.
Reinier (jpg)
Reinier Dorst
Developer
Met zijn scherpe blik op c# verbetert hij de gebruiksvriendelijkheid en performance van ons platform. Kijkt verder graag formule 1.
JAcintha (jpg)
Jacintha Lindhout
Product Manager
Kickt op gebruiksvriendelijkheid en to-the-point gesprekken. Lichtelijk chaotisch zonder haar to-do lijstjes maar zal nooit vergeten de planten water te geven.
Marco3-e1504105227316-280x280 (jpg)
Marco Kolanus
Graphic designer
Opvallend aan Marco? Hij komt elke dag door weer en wind op zijn snelle fiets naar ‘t werk. Oh, en bij bedrijfsuitjes staat hij nooit op de foto… hij maakt ze.
LoesHanssen-280x280 (jpg)
Loes Hanssen
All-rounder
Van Limburg, Amsterdam tot Rotterdam. Van fashion tot software. Het kan allemaal bij deze creative marketeer in spé. Oh ja, ze is creatief én gestructureerd. Het kan dus toch!
rosemarie (png)
Rosemarie Konijnenburg
Partner
Rosemarie is merkstrateeg, business coach en auteur. Is er heilig van overtuigd dat concurrentievoordeel alleen bereikt kan worden door een flexibele en ondernemende mindset.
mitchel (jpg)
Mitchell Kraayeveld
Developer
Van afstudeerstagiair naar programmeur in vaste dienst bij MX. Je kan hem wakker maken voor pulled pork. Komt elke dag naar MX op zijn snelle scooter.
mike (jpg)
Mike Englander
Partner
MarketingXpress gives me the ability to think globally but act locally so that people in the field can make the right decision at the right time. In line with the corporate branding and marketing strategy.
join us (jpg)
Check our openings
?
Een carrière bij MarketingXpress is een carrière die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Stuur ons je motivatiebrief & C.V. via hello@marketingxpress.net en we nemen contact met je op.
join us (jpg)
Alain Deville
Business Developer
Alain Deville....
logo's website (png)