MEET THE TEAM

Maarten

Maarten Elsenaar

Managing Director

‘Maarten ten voeten uit? Hij gaat vol voor topresultaten, en niet alleen zakelijk en sociaal. Zijn sportieve hartstocht leeft hij uit in hardlopen en golfen.’

IMG_3752

Reinier Dorst

Developer

Met zijn scherpe blik op c# verbetert hij de gebruiksvriendelijkheid van onze tools. Kijkt verder graag formule 1.

Frank

Frank Kauffmann

Implementatie & support

De man van support. Problemen, vragen of verzoekjes? Met zijn studie Mediatechnologie en ondertussen al aardig wat werkervaring op zak, regelt Frank dit wel.

IMG_3741

Julian in 't Veld

Developer

Zo’n typische programmeur met een passie voor techniek. Behalve als het om voetbal gaat, dat doet ‘ie liever buiten.

IMG_3763

Remco Vermeer

Account Manager

Typisch Remco? Onmogelijke deadlines bestaan niet voor hem. Hij gaat door tot in de late uurtjes om te zorgen voor u als tevreden klant.

Marco3

Marco Kolanus

Graphic Designer

Opvallend aan Marco? Hij komt elke dag door weer en wind op zijn snelle fiets naar ‘t werk. Oh, en bij bedrijfsuitjes staat hij nooit op de foto… hij maakt ze.

20170914-001

Mitchell Kraayeveld

Developer

Van afstudeerstagiair naar programmeur is vaste dienst bij MX. Je kan hem wakker maken voor pulled pork. Komt elke dag naar MX op zijn snelle scooter.

Jacintha

Jacintha Lindhout

Project Manager

Kickt op gebruiksvriendelijkheid en to-the-point gesprekken. Lichtelijk chaotisch zonder haar to-do lijstjes maar zal nooit vergeten de planten water te geven.

  Richard2

  Richard Koorevaar

  Communicatie

  Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

  mike

  Mike Englander

  Partner

  MarketingXpress gives me the ability to think globally but act locally so that people in the field can make the right decision at the right time. In line with the corporate branding and marketing strategy.

  Wessel-280x280

  Wessel Kok

  Developer

  Wessel was onze informaticastagiair. Tijdens zijn stage draaide hij al snel volledig mee en programmeerde hij als de beste. Nu is hij bij ons in dienst! Naast programmeren liggen zijn passies bij voetbal en droomt hij stiekem van het worden van een piloot.

  Alysha-280x280

  Alysha Rensch

  Stagiair MX Helpdesk

  Alysha doet de opleiding Mediamanagement aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en helpt ons op onze MX Helpdesk. Overdag hangt ze met onze klanten aan de lijn, en ’s avonds hangt ze op de bank met Netflix en haar hond Diesel.

  rosemarie-konijnenburg-e1441110625457

  Rosemarie Konijnenburg

  Partner

  Rosemarie is merkstrateeg, business coach en auteur. Is er heilig van overtuigd dat concurrentievoordeel alleen bereikt kan worden door een flexibele en ondernemende mindset.

  Join us

  Check our openings

  ?

  Een carrière bij MarketingXpress is een carrière die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Stuur ons je motivatiebrief & C.V. via support@marketingxpress.net en we nemen contact met je op.

  AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM