Waar mensen, kennis en techniek samenkomen, ontstaat inspiratie en co-creatie.

Maarten

Maarten Elsenaar

Managing Director

‘Maarten ten voeten uit? Hij gaat vol voor topresultaten, en niet alleen zakelijk en sociaal. Zijn sportieve hartstocht leeft hij uit in hardlopen en golfen.’

Remco

Remco Vermeer

Account Manager

Typisch Remco? Onmogelijke deadlines bestaan niet voor hem. Hij gaat door tot in de late uurtjes om te zorgen voor u als tevreden klant.

Lisanne 2

Lisanne Alfons

Interaction Designer

Spant zich elke dag weer in om de user experience van onze tools tip top te krijgen. Maar dat niet zonder haar Matcha Latte in de ochtend.

Bas

Bas Keijzer

Development

‘Bas is – letterlijk – onze grote man van de techniek. Met zijn projectgerichte aanpak plus ‘moet kunnen’-mentaliteit haalt hij elk doel.’

Marco3

Marco Kolanus

Graphic Designer

Opvallend aan Marco? Hij komt elke dag door weer en wind op zijn snelle fiets naar ‘t werk. Oh, en bij bedrijfsuitjes staat hij nooit op de foto… hij maakt ze.

rosemarie-konijnenburg-e1441110625457

Rosemarie Konijnenburg

Partner

Rosemarie is merkstrateeg, business coach en auteur. Is er heilig van overtuigd dat concurrentievoordeel alleen bereikt kan worden door een flexibele en ondernemende mindset.

Lenny

Lennart Hazelbag

Development

Iets langer doorwerken om vandaag nog een applicatie af te maken, daar draait hij zijn hand niet voor om… zolang er tussendoor een dartpijltje gegooid kan worden.

Jacintha

Jacintha Lindhout

Project Manager

Kickt op to-do lijstjes, to-the-point gesprekken en gebruiksvriendelijkheid. Leert het liefst elke dag iets nieuws en is een manusje van alles.

  mike

  Mike Englander

  Partner

  MarketingXpress gives me the ability to think globally but act locally so that people in the field can make the right decision at the right time. In line with the corporate branding and marketing strategy.

  Richard2

  Richard Koorevaar

  Communications

  Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

  Nicky3

  Nicky Groen

  Sales

  Deze spontane sales dame heeft een passie voor communicatie en houdt van reizen. En dat doet ze.

  Frank

  Frank Kauffmann

  Support

  De man van support. Problemen, vragen of verzoekjes? Met zijn studie Mediatechnologie en ondertussen al aardig wat werkervaring op zak, regelt Frank dit wel.

  Join us

  Check our openings

  ?

  Een carrière bij MarketingXpress is een carrière die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Stuur ons je motivatiebrief + CV via support@marketingxpress.net toe en we nemen contact met je op over de mogelijkheden.

  A creative network for better and more sales