Waar mensen, kennis en techniek samenkomen, ontstaat inspiratie en co-creatie.

Maarten

Maarten Elsenaar

Managing Director

‘Maarten ten voeten uit? Hij gaat vol voor topresultaten, en niet alleen zakelijk en sociaal. Zijn sportieve hartstocht leeft hij uit in hardlopen en golfen.’

Marco3

Marco Kolanus

Graphic Designer

Opvallend aan Marco? Hij komt elke dag door weer en wind op zijn snelle fiets naar ‘t werk. Oh, en bij bedrijfsuitjes staat hij nooit op de foto… hij maakt ze.

Frank

Frank Kauffmann

Support

De man van support. Problemen, vragen of verzoekjes? Met zijn studie Mediatechnologie en ondertussen al aardig wat werkervaring op zak, regelt Frank dit wel.

IMG_3763

Remco Vermeer

Account Manager

Typisch Remco? Onmogelijke deadlines bestaan niet voor hem. Hij gaat door tot in de late uurtjes om te zorgen voor u als tevreden klant.

bas

Bas Keijzer

Lead developer

‘Bas is – letterlijk – onze grote man van de techniek. Met zijn projectgerichte aanpak plus ‘moet kunnen’-mentaliteit haalt hij elk doel.’

Lenny

Lennart Hazelbag

Developer

Iets langer doorwerken om vandaag nog een applicatie af te maken, daar draait hij zijn hand niet voor om… zolang er tussendoor een dartpijltje gegooid kan worden.

mike

Mike Englander

Partner

MarketingXpress gives me the ability to think globally but act locally so that people in the field can make the right decision at the right time. In line with the corporate branding and marketing strategy.

Jacintha

Jacintha Lindhout

Project Manager

Kickt op to-do lijstjes, to-the-point gesprekken en gebruiksvriendelijkheid. Leert het liefst elke dag iets nieuws en is een manusje van alles.

  Richard2

  Richard Koorevaar

  Communicatie

  Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

  20170914-001

  Mitchell Kraayeveld

  Developer

  Van afstudeerstagiair naar programmeur is vaste dienst bij MX. Je kan hem wakker maken voor pulled pork. Komt elke dag naar MX op zijn snelle scooter.

  rosemarie-konijnenburg-e1441110625457

  Rosemarie Konijnenburg

  Partner

  Rosemarie is merkstrateeg, business coach en auteur. Is er heilig van overtuigd dat concurrentievoordeel alleen bereikt kan worden door een flexibele en ondernemende mindset.

  IMG_3741

  Julian in 't Veld

  Developer in spé

  Zo’n typische programmeur met een passie voor techniek. Behalve als het om voetbal gaat, dat doet ‘ie liever buiten.

  IMG_3752

  Reinier Dorst

  Developer in spé

  Met zijn scherpe blik op c# verbetert hij de gebruiksvriendelijkheid van onze tools. Kijkt verder graag formule 1.

  Lisanne 2

  Lisanne Alfons

  Interaction Designer

  Spant zich elke dag weer in om de user experience van onze tools tip top te krijgen. Maar dat niet zonder haar Matcha Latte in de ochtend.

  Join us

  Check our openings

  ?

  Een carrière bij MarketingXpress is een carrière die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Stuur ons je motivatiebrief & C.V. via support@marketingxpress.net en we nemen contact met je op.

  A creative network for better and more sales