MEET THE TEAM

Maarten

Maarten Elsenaar

Managing Director

‘Maarten ten voeten uit? Hij gaat vol voor topresultaten, en niet alleen zakelijk en sociaal. Zijn sportieve hartstocht leeft hij uit in hardlopen en golfen.’

Wessel-280x280

Wessel Kok

Developer

Heeft niet alleen een grote passie voor font-end. Nee, naast programmeren liggen zijn passies bij voetbal en droomt hij stiekem van het worden van een piloot.

Richard2

Richard Koorevaar

Product Manager

Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

Frank

Frank Kauffmann

Implementatie & support

De man van support. Problemen, vragen of verzoekjes? Met zijn studie Mediatechnologie en ondertussen al aardig wat werkervaring op zak, regelt Frank dit wel.

IMG_3763

Remco Vermeer

Account Manager

Typisch Remco? Onmogelijke deadlines bestaan niet voor hem. Hij gaat door tot in de late uurtjes om te zorgen voor u als tevreden klant.

Jacintha

Jacintha Lindhout

Product Manager

Kickt op gebruiksvriendelijkheid en to-the-point gesprekken. Lichtelijk chaotisch zonder haar to-do lijstjes maar zal nooit vergeten de planten water te geven.

  Marco3

  Marco Kolanus

  Graphic Designer

  Opvallend aan Marco? Hij komt elke dag door weer en wind op zijn snelle fiets naar ‘t werk. Oh, en bij bedrijfsuitjes staat hij nooit op de foto… hij maakt ze.

  IMG_3752

  Reinier Dorst

  Developer

  Met zijn scherpe blik op c# verbetert hij de gebruiksvriendelijkheid en performance van ons platform. Kijkt verder graag formule 1.

  IMG_3741

  Julian in 't Veld

  Developer

  Zo’n typische programmeur met een passie voor techniek. Behalve als het om voetbal gaat, dat doet ‘ie liever buiten.

  rosemarie-konijnenburg-e1441110625457

  Rosemarie Konijnenburg

  Partner

  Rosemarie is merkstrateeg, business coach en auteur. Is er heilig van overtuigd dat concurrentievoordeel alleen bereikt kan worden door een flexibele en ondernemende mindset.

  20170914-001

  Mitchell Kraayeveld

  Developer

  Van afstudeerstagiair naar programmeur is vaste dienst bij MX. Je kan hem wakker maken voor pulled pork. Komt elke dag naar MX op zijn snelle scooter.

  mike

  Mike Englander

  Partner

  MarketingXpress gives me the ability to think globally but act locally so that people in the field can make the right decision at the right time. In line with the corporate branding and marketing strategy.

  LoesHanssen

  Loes Hanssen

  Stagiaire

  Van Limburg, Amsterdam tot Rotterdam. Van fashion tot software. Het kan allemaal bij deze creative marketeer in spé. Oh ja, ze is creatief én gestructureerd. Het kan dus toch! Wat je ook gedaan wilt krijgen, zij regelt het.

  Menno 2

  Menno Bordes

  Stagiaire

  Geen bug is te gek voor Menno. Deze developer in opleiding programmeert er op los. Zijn passie voor programmeren is ook zijn hobby, hoewel dit niet altijd lukt met twee katten in huis die zijn toetsenbord als kussen beschouwen.

  Join us

  Check our openings

  ?

  Een carrière bij MarketingXpress is een carrière die je zelf kunt vormgeven, passend bij jouw interesses en kwaliteiten. Stuur ons je motivatiebrief & C.V. via support@marketingxpress.net en we nemen contact met je op.

  AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM