02

Jul 2018

Minder inspanning, groots resultaat

We mogen sinds dit jaar de Beste Schadeverzekeraar van Nederland helpen bij het bedienen van hun partnernetwerk. Nh1816 Verzekeringen biedt via hun lokale financieel adviseurs particuliere verzekeringen aan voor onder andere je auto of je inboedel.
Nh1816 zet het Marketing Extranet in om op een efficiënte wijze veel van de onafhankelijke adviseurs te ondersteunen in communicatie, verkoop en positionering. Nh1816 biedt al jaren ondersteuning waar mogelijk en draagt daarmee actief bij aan de lokale marketingactiviteiten van de samenwerkende adviseurs. Het Marketing Extranet zorgt ervoor dat de marketingactiviteiten van Nh1816 kunnen worden opgeschaald. Dit doen ze door middel van het Marketing Extranet, met co-branding en online marketing.

1. Minder inspanning, groots resultaat

Het Nh1816 marketingteam is in staat om met dezelfde capaciteit meer verzekeringsadviseurs te ondersteunen bij het voeren van marketing en het behalen van doelen. Daarnaast kan er binnen enkele uren een co-branded campagne klaargezet worden voor de adviseurs.
2. Lokale Marktbewerking met co-branding

Diverse uitingen, zoals e-mails en posters, zijn door middel van templates geautomatiseerd. Op de varianten die zijn voorzien van co-branding worden automatisch diverse huisstijlelementen van de adviseur adviseur geplaatst. Zo kunnen alle adviseurs marketingmaterialen inzetten met daarop hun logo, kleuren en content. Zo sluit het materiaal nog beter aan bij de adviseur en de lokale marktbehoefte. Daarnaast kunnen ze deze co-branded materialen binnen enkele klikken bestellen, waarna de gekoppelde drukker van Nh1816 direct met de productie aan de slag kan.
3. Online de conversatie aangaan met e-mailmarketing

De verzekeringsadviseurs kunnen met het Marketing Extranet met twee soorten e-mails uit de voeten: een blanco nieuwsbrief en vooraf ingevulde campagne e-mail met gekoppelde landingspagina. Deze e-mails en landingspagina zijn volledig in de stijl van de adviseur. Alle clicks en response kunnen ze via de uitgebreide rapportage volgen.

Advies nodig over hoe jij al jouw partnernetwerk nog beter en efficiënter kunt ondersteunen met onder andere co-branding en het Marketing Extranet? Neem dan contact op met Remco Vermeer. Hij helpt je graag verder!
Sta sterker met je partners!
Wil je weten hoe je jouw salesteam kan voorzien van de juiste tools om meer indruk te maken en de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen?
Call to action banner Nh1816 (png)