29

Feb 2016

Niko maakt verkopen simpelweg leuker met de beursapp

Cocoon, de beurs voor design- en interieurfanaten, opende van 21 tot 29 november 2015 haar deuren voor het grote publiek. Een uitgelezen kans voor Niko, dé specialist in elektrisch schakelmateriaal, om aan te tonen wat het merk in z’n mars heeft. Liefhebbers van mooie interieurs, die op zoek zijn naar inspiratie voor diverse bouwprojecten konden negen dagen lang terecht bij de specialisten in de Niko-stand. Uitgerust met iPads en iPhones, met daaraan gekoppeld de Niko Sales App, konden de Niko specialisten foutloos en snel orders registreren en standbezoekers realtime van de juiste informatie voorzien.


In de stand van Niko heeft de bezoeker niet alleen de keuze om een specialist aan te tikken. Met gebruik van ipads, ook aangeboden in de Niko stand, kan een bezoeker zichzelf binnen enkele klikken voorzien van informatie. Via een aantal simpele vragen kan de app het juiste informatiepakket samenstellen en sturen naar het opgegeven e-mailadres. Een specialist hoeft tijdens dit proces niet persé te assisteren. Een quick win, want op deze manier kunnen er meer standbezoekers tegelijkertijd bediend worden, op een zeer servicegerichte manier. Niko heeft daarmee haar registratieproces tijdens beurzen sterk vereenvoudigd.Ook het verkoopproces is versimpeld. Niko kan op een professionele wijze geworven contactpersonen tijdens de beurs via slimme rapportages monitoren. Sales professionals worden hierdoor ondersteund bij het realiseren van verkoopdoelstellingen. Verkopen wordt hierdoor simpelweg leuker. Dit resulteert in het beter managen, opvolgen en optimaliseren van het resultaat tijdens beursdeelnames.


De volgende stap
Niko is zeer actief in het deelnemen van beurzen. Binnenkort zijn zij ook te vinden op de Batibouw beurs. Onze applicatie is voor meerdere doeleinden toepasbaar. Tijdens de beurs, maar ook vóór de beurs. Over dit laatste weiden we graag uit in een volgend artikel.


Dankzij een app als deze kunnen alle verzamelde bezoekergegevens soepel worden teruggekoppeld aan het CRM-systeem voor verdere opvolging. Wil je weten hoe dit ook voor jou kan werken? Neem gerust contact met de Marketing Helpdesk (support@marketing of 010 - 311 0 113) of plan een demo via onderstaande knop, wij staan graag voor je klaar.3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag.