16

Nov 2018

Onboarding: RISK Hypotheekdesk aanstelling, snel geregeld!

Met een aanstelling van Risk Hypotheekdesk betalen onafhankelijke hypotheekadviseurs niet meer per hypotheekofferte. Door een aanstelling aan te vragen betalen ze eens per jaar €250,- en kunnen ze onbeperkt aan de slag. We hebben het Marketing Extranet ingezet om het onboarding proces slimmer te maken.
De overeenkomst afdrukken, met pen invullen, ondertekenen en inscannen. Dat kan veel makkelijker. Wij gingen aan de slag nieuwe aanvragen te stroomlijnen en excuses tijdens het regelen van de aanstelling weg te nemen. In drie simpele stappen.
„Dag papieren tijger en direct boter bij de vis!”
   René Donkers - Marketing Manager


Stap 1: Online invullen, uploaden en ondertekenen
Nadat je een account hebt aangemaakt kom je via de landingspagina in de eerste stap: invullen van je bedrijfsgegevens. Hier vul je alle bedrijfsinformatie in en upload je belangrijke bestanden die nodig zijn om de aanstelling goed te keuren. Nadat je akkoord bent en de ondertekening hebt toegevoegd dien je je verzoek in. Alle informatie is nu opgeslagen in de Risk Hypotheekdesk database.
Stap 2: Binnen 24 uur akkoord
Zodra de aanvraag binnen is, ontvangt salessupport hier een e-mailnotificatie van. Voor deze beheerders is een overzichtelijke sales-funnel ingericht, met daarin de aanvragers overzichtelijk opgedeeld in de fases van het proces: Nieuw, in behandeling, goedkeuren en betaald. Nadat een medewerker de aanvraag in behandeling heeft genomen en alle aangeleverde informatie heeft ingezien en akkoord is, kan hij of zij de aanvrager verslepen naar goedkeuren. Er gaat direct een e-mail uit naar de aanvrager met de link naar stap 3 in de portal.
Stap 3: Documenten downloaden en veilig online betalen
De aanvraag is goedgekeurd en de ondertekende overeenkomsten staan klaar in het portaal. De overeenkomsten zijn MarketingXpress templates en worden automatisch ingevuld aan de hand van de informatie uit stap 1. Om de aanvraag definitief te maken rekent hij of zij de jaarlijkse licentiekosten af in de winkelwagen. De aanvrager ontvangt de factuur per e-mail en wordt automatisch naar de laatste stap in het sales-funneloverzicht verplaatst: betaald. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan omtrent de status van de (potentiële) klanten. Salessupport kan nu aan de slag om de onafhankelijke hypotheekadviseur toegang te geven tot een breed assortiment geldverstrekkers.
De voordelen op een rij:
-  Door de snelle aanvraag en simpele stappen, een lagere drempel om klant te worden.
-  Belangrijke documenten niet meer printen en inscannen, maar automatisch gegenereerd inclusief handtekening.
-  Veilige online betaling, inclusief factuur en notificaties.
-  Door snellere verwerking, binnen 24 uur akkoord.
-  Sales-funnel overzicht van de aanvragen en de status hiervan.


3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag.