Met het Marketing Extranet verspreid je gemakkelijk en snel marketing en communicatie uitingen. Naast online uitingen zoals emailings en campagne pagina’s kun je nu ook social media berichten plaatsen vanuit MarketingXpress. Handig, als iedere vestiging een eigen Facebook of Twitter account heeft en op het hoofdkantoor de standaard uitingen klaar gezet kunnen worden.

Een bewaakte huisstijl en een passende tone-of-voice
Creëer een socialmediabericht met daarin een tekst en afbeelding die het marketingteam heeft uitgekozen. Zo hoeven de gebruikers niet meer na te denken over de tone-of-voice en de boodschap en weet jij zeker dat de huisstijl gewaarborgd blijft. Liever iets meer vrijheid voor de gebruikers? Laat ze dan (deels) zelf een bericht opstellen en uit verschillende afbeeldingen kiezen.

Het juiste bericht op het juiste moment
Laat gebruikers de berichten personaliseren om de boodschap zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de doelgroep. Door bijvoorbeeld het toevoegen van een link naar hun eigen website is de doelgroep direct op de juiste plek voor een vervolgstap.

Gebruikers kunnen bepalen of ze de berichten direct of op later tijdstip willen versturen. Zo kunnen ze deze berichten op het juiste moment plaatsen voor een nog beter bereik en kunnen er voor een hele periode online marketingactiviteiten ingepland worden.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM