Nieuw in MarketingXpress is de volledig te personaliseren homepage! Nadat je als gebruiker bent ingelogd kom je direct terecht op de homepage. Dit maakt het de perfecte plek voor links naar de nieuwste en/of belangrijkste pagina’s van het portaal. Zo wordt de gebruiker gemakkelijk wegwijs in wat er allemaal te vinden is en navigeert hij of zij gemakkelijk verder.

Je kunt de homepage helemaal instellen zoals het voor jouw organisatie het beste werkt. De homepage is opgedeeld in drie onderdelen, een slider, waar je verschillende beelden in toe kunt voegen, en daaronder twee blokken waarin je items, met beeld en een link kunt zetten.  Bijvoorbeeld met links naar nieuwsitems van de nieuwste projecten, nieuwe campagnes of bijvoorbeeld de sales pipeline. Je kunt de items en banners zelf beheren, zodat je frequent nieuw items kunt toevoegen.

Nieuwe portaal, of gewoon nieuwe functionaliteiten? Deze landingspagina bij uitstek geschikt om gebruikers wegwijs te maken met het portaal.

Van de homepage direct naar de nieuwste campagne? Ja het kan echt, je kunt namelijk doorlinken naar pagina’s met bepaalde filters geselecteerd. Kom erachter hoe, na de klik.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM