De Bibliotheek is de verzamelplaats voor al jouw marketing- en salesmateriaal. Je kan hier terecht voor het centraliseren en beheren van jouw marketing- en salesuitingen. We hebben de artikelen uitgebreid met een reserveringsmogelijkheid.

Je kunt in het Marketing Extranet artikelen toevoegen waaraan een bepaalde datum of tijd is gekoppeld. Een voorbeeld: je hebt op kantoor een stilteruimte. Deze plek is erg gewild bij al jouw collega’s en is daarom regelmatig bezet. Door de ruimte als reserveringsmogelijkheid in het Marketing Extranet te plaatsen, kun je overzichtelijk maken wanneer de ruimte beschikbaar is. Al je collega’s kunnen via het Marketing Extranet de stilteruimte reserveren. Je kunt eenvoudig een datum en tijd kiezen en ziet gelijk of de ruimte nog beschikbaar is.

Je kunt deze optie natuurlijk ook inzetten voor bijvoorbeeld het verhuren of uitlenen van artikelen, een gesprek aanvragen met een specialist en nog veel andere mogelijkheden. Benieuwd hoe jij deze optie het beste kunt inzetten voor jouw organisatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM