Mijn Middelen is de verzamelplek voor al je gepersonaliseerde acties en uitingen. Een centrale plek waar je kunt samenwerken aan de effectiviteit van jouw middelen en kunt zien hoe deze in het verleden zijn ingezet. Een tijdje terug hebben we het delen van middelen met collega’s toegevoegd. Hierdoor kun je nu ook to-do’s en reacties toevoegen aan je collega, voor de laatste puntjes op de i, om zo samen tot het perfecte resultaat te komen.

Belangrijkste wijzigingen:

In deze gebruiksvriendelijkheidsupdate is de look-and-feel grondig aangepakt. Zo hebben jouw samengestelde middelen een iets ander uiterlijk gekregen en hebben de middelen die ‘in concept’ staan een kleurtje gekregen. Zo zie je direct welke middelen nog niet helemaal af zijn. Daarnaast staan de actie-iconen, die eerst rechtsboven stonden, nu onderaan en zie je deze iconen alleen wanneer je met je muis over een middel gaat. De laatste belangrijkste wijziging is dat de tijdlijn niet meer altijd zichtbaar is. Hierdoor heb je nu meer overzicht over je middelen. Je ziet de tijdlijn alleen als je die wilt zien. Per middel kun je ze de tijdlijn zien door op het ‘message’-icoontje te klikken. Je kunt de recente activiteiten over al jouw middelen heen vinden via het menu, waar ook een zoekbalk is toegevoegd.

Coming up:

  • Wanneer je collega in een middel dat met jou is gedeeld aan het werk is, zie je dit en blokkeert het document.
  • Direct versturen van je gepersonaliseerde middel in een merk geladen e-mail, rechtstreeks naar je klant of prospect.
  • Inzicht in de activiteiten, zoals het aantal kliks in je e-mail en of en wanneer je e-mail geopend is. Zo krijg je inzicht hoe je jouw middelen kunt verscherpen.

Wij zijn erg benieuwd wat je van deze update vindt en horen graag je reactie!

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM