6 juni 2016 Richard Koorevaar

RegioBank heeft consistente huisstijl in elk formaat

We schreven al eens eerder over RegioBank en sinds die tijd heeft het Marketing Extranet, ofwel de Promotiewinkel, van RegioBank niet stilgestaan. Een van hun paradepaardjes in de Promotiewinkel zijn de schaalbare advertenties: een consistente huisstijl in elk formaat.

Op het Marketing Extranet van RegioBank staan advertenties die de verschillende kantoren kunnenSchaalbare advertentiesgebruiken voor in kranten, tijdschriften en ander drukwerk. De aanleverspecificaties van de advertenties verschillen per medium, waardoor het aanbieden van alleen een A5 of A4 advertentie leidt tot veel maatwerkverzoeken. Deze maatwerkverzoeken willen we voorkomen, want dat gaat ten koste van de consistente merkbeleving en het budget van de afdeling.

Zelf achter de knoppen

Om het aantal maatwerkverzoeken te verminderen hebben we een gepersonaliseerde advertentie in een passende huisstijl ontwikkeld, waarbij de kantoren gemakkelijk zelf de formaten kunnen invoeren.

De gebruiker kan op het Marketing Extranet met een druk op de knop de advertenties zelf aanpassen naar het gewenste formaat in de Studio. De gebruiker kan kiezen uit de standaardformaten A4, A5 en A6, maar ook zelf een formaat invoeren. Door deze automatisering van de opmaak krijgt RegioBank optimale flexibiliteit en de garantie dat hun visuele identiteit altijd klopt.

Wil je weten hoe dit ook voor jou kan werken? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Wij staan voor je klaar.

M support@marketingxpress.net
T 0180 44 22 90

Tagged:

About the Author

Richard Koorevaar Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM