12

Oct 2015

Regiobank stimuleert lokale verbondenheid met VoordeBuurt-initiatief

RegioBank is gevestigd in kleine dorpen en steden en zet zich in voor lokale verbondenheid. Dit doet zij onder andere met een online initiatief van RegioBank voor leefbaarheid in Nederland. VoordeBuurt is een platform voor iedereen die zich betrokken voelt bij zijn of haar buurt. Zo kunnen we van elkaar leren, elkaar inspireren en aan de slag gaan om tot echte oplossingen te komen voor de buurt. MarketingXpress draagt haar steentje bij door de middelen (bedoeld ter promotie van VoordeBuurt bijeenkomsten) klaar te zetten in de PromotieWinkel van RegioBank.
Eind 2010 heeft MarketingXpress de PromotieWinkel voor ontwikkeld. De PromotieWinkel is een Marketing Extranet, gecombineerd met een webshopmodule, bedoeld voor het beheren, centraliseren en het online aanschaffen van promotiemateriaal voor alle RegioBank filialen. De PromotieWinkel is volledig in de stijl van RegioBank vormgegeven. Zo vinden Adviseurs direct de juiste gegevens en documenten om hier regionaal of nationaal mee aan de slag te gaan. Ook de middelen ter promotie van VoordeBuurt- bijeenkomsten zijn door MarketingXpress klaargezet. Advertenties, posters, e-mailuitnodigingen, social media, berichten, banners en handboeken, de Adviseur kan uit een flink aanbod kiezen om zodoende een mooie bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van vestigingsplaatsen.

Personalisatie mogelijkheden
De Adviseur heeft ook een gepersonaliseerde leaflet tot zijn beschikking. De adviseur kan zijn leaflet personaliseren door aan te geven waar de bijeenkomst plaats zal vinden, hoe het programma eruit zal komen te zien en hij kan aangeven hoe laat het programma van start zal gaan. Een leuke functionaliteit: de adviseur hoeft alleen de begintijd en de eindtijd van het programma te bepalen. Het systeem schaalt de begin- en eindtijden van de tussentijdse onderdelen van het programma bij. Zo kan de adviseur met enkele klikken een gepersonaliseerde leaflet samenstellen, klaar voor gebruik.

Voordelen
Dit betekent voor RegioBank dat zij:

- aan kan tonen betrokken te zijn in de samenleving en zich inzet voor de leefbaarheid van dorpen en steden;
- door het organiseren en houden van bijeenkomsten kan bouwen aan nieuwe relaties en bestaande relaties binnen de lokale gemeenschap kan onderhouden;
- de naamsbekendheid van het merk RegioBank kan vergroten; (De inzet van RegioBank zal namelijk niet onopgemerkt blijven.)
- verbindingen kan leggen en kan bouwen aan samenwerkingen tussen organisaties en verenigingen in de omgeving die goed zijn voor de leefbaarheid.


Ben je benieuwd naar hoe de PromotieWinkel precies werkt of wil je ook altijd en overal toegang tot je marketing- en communicatiemiddelen? Neem dan contact op met de Marketing Helpdesk. Onze specialisten denken graag met je mee en sturen je graag vrijblijvend informatie.