06

Jan 2015

Regiobank verhoogt haar commerciële activiteiten op lokaal niveau

RegioBank, onderdeel van SNS Bank, onderscheidt zich van andere banken door een goede en laagdrempelige financiële dienstverlening te combineren met klantvriendelijkheid en een uitstekende service.

Lokale marktbewerking, met maximale procesbeheersing
Regiobank biedt haar producten aan via 550 onafhankelijke tussenpersonen (adviseurs) die deel zijn van de lokale gemeenschap. De dienstverlening die hieruit voortvloeit is persoonlijk en regionaal georiënteerd. De vraag die Regiobank zichzelf stelde, was: hoe zorg je ervoor dat 550 onafhankelijke tussenpersonen efficiënt en op maat worden ondersteund, zodat zij commercieel actiever kunnen zijn?

Eenvoudig toegang tot alle online en offline communicatiemiddelen
Doordat RegioBank MarketingXpress heeft ingezet, kan zij zowel on- als offline communicatiemiddelen beschikbaar stellen aan haar adviseurs. Adviseurs kunnen deze middelen naar eigen behoefte aanpassen en personaliseren. Deze vrijheid voor de adviseurs, wordt gecombineerd met autorisatieprocessen, financiële afhandeling, productie en rapportage. Hierdoor wordt een volledige controle over de merkcommunicatie gecreëerd.

 3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag