23

May 2019

Samenwerken aan succes

RegioBank biedt haar Zelfstandig Adviseurs een breed scala aan promotiemiddelen via de Promotiewinkel. Adviseurs kunnen deze middelen personaliseren met beeld en/of tekst, binnen bepaalde grenzen op maat maken, downloaden en bestellen. En daarna inzetten in hun eigen regio, zowel offline als online. Op die manier waarborgt RegioBank de kwaliteit van het merk en de huisstijl en zorgen ze voor een uniforme en professionele uitstraling.
Wat als een adviseur nu een wens heeft die afwijkt van de mogelijkheden die de Promotiewinkel biedt? Bijvoorbeeld een leaflet in een afwijkend formaat of samen met meerdere adviseurs uit de regio adverteren? Voor die wensen hebben we binnen het Marketing Extranet de module ‘Samenwerken aan Maatwerk’ opgezet.
Maatwerkverzoek eenvoudig indienen via de Promotiewinkel

Zodra de behoefte ontstaat voor bijvoorbeeld een advertentie in een afwijkend formaat, kan de Adviseur via het Marketing Extranet een verzoek indienen. De wensen kunnen ze eenvoudig via een formulier doorgeven, waarna het maatwerkproces start.
Gestroomlijnd maatwerkproces tussen designer en Adviseur

Nadat de adviseur het verzoek heeft ingediend, kan de designer aan de slag. De designer kan alle benodigde informatie ophalen uit het ingevulde formulier en zo op een efficiënte manier het maatwerkverzoek uitvoeren. De indiener wordt met e-mailnotificaties tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden van de voortgang.
Direct inzetbaar vanuit eigen omgeving

Nadat de designer klaar is met het maatwerkverzoek, kan hij deze via het Marketing Extranet binnen één klik toevoegen aan de Promotiewinkel van de aanvrager. De adviseur kan dan via deze vertrouwde omgeving het maatwerkverzoek downloaden en inzetten. De betaling wordt automatisch geregeld: de kosten van het maatwerkverzoek worden direct van het marketingbudget afgehaald.
Ook benieuwd hoe jij de perfecte beweegruimte tussen personalisatie, huisstijlbewaking en de wensen van jouw partners kunt vormgeven? Wij helpen je graag. Neem contact op met Remco Vermeer via 06 17 04 80 13 of laat hieronder je telefoonnummer achter. Dan bellen we jou terug!


3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing succes voor je partners?

Wij helpen je graag