09

Oct 2018

Sandd ondersteunt Postpunten Netwerk met Marketing Extranet

“Sandd wil einde monopolie PostNL in het MKB” kopte het persbericht in oktober 2017. Sinds die tijd is Sandd druk bezig met het verder uitrollen en uitbreiden van hun partnernetwerk. Wij mochten hen helpen bij het stroomlijnen van de bijkomende processen.
Het Postpunten Netwerk van Sandd staat aan de basis van het succes van hun strategie. Dit netwerk bestaat uit ondernemers door heel Nederland, en verzorgt onder andere de verzameling van de poststukken en het aanbieden van postzegels. Het is daarom van groot belang om ervoor te zorgen dat zij ten alle tijden zijn voorzien van postzegels en Sandd postdozen. Door het inzetten van het Marketing Extranet kunnen we hen helpen bij het aanbieden van deze artikelen en het stroomlijnen van de bijkomende (interne) bedrijfsprocessen.


Postzegels met enkele klikken weer op voorraad bij het Partnernetwerk
De Marketing Extranet webshop van Sandd biedt alle postpunten een gebruiksvriendelijke tool om hun voorraad postzegels en Sandd postdozen op peil te houden. Hierdoor kunnen zij via enkele klikken de verschillende postzegels of postdozen op factuur bestellen, waarna ze deze zo snel mogelijk geleverd krijgen.
De geoliede machine 'Team Retail'
Het uitbreiden van het aantal postpunten zorgt voor meer bedrijfsprocessen. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben we voor Sandd een aantal van deze processen geautomatiseerd. Door het webshopbeheer van het Marketing Extranet en een geautomatiseerde verdeling van de bestellingen kan het Team Retail van Sandd de bestellingen uit de Webshop op een zo efficiënt mogelijke wijze afhandelen.
Integratie met vertrouwde systemen
We willen vertrouwde systemen en processen niet in de weg zitten met het Marketing Extranet. We koppelden ons platform daarom graag aan de vertrouwde systemen van een organisatie. Voor Sandd hebben we een koppeling met Exact Globe gerealiseerd voor de verwerking van alle facturen uit de Webshop. Met één druk op de knop wordt er een bestand gegenereerd, die moeiteloos in Exact Globe geïmporteerd kan worden. Door het onderhanden nemen van de administratieve handelingen is het voor Sandd mogelijk geworden om het gehele proces efficiënter te laten verlopen. Dit komt ten goede aan de schaalbaarheid van de partnerstrategie en biedt kansen voor de toekomst!

Advies nodig over hoe jij al jouw partnernetwerk nog beter en efficiënter kunt ondersteunen met het Marketing Extranet? Neem dan contact op met Remco Vermeer. Hij helpt je graag verder!


3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag.