25

Nov 2013

SNS Bank zet gepersonaliseerde banners in om de lokale website te promoten.

Iets voor jou? Klanten aanspreken binnen een vertrouwde omgeving, dicht bij huis. Met gepersonaliseerde banners nodig je je klant uit in een webomgeving die aansluit op haar of ijn lokale situatie. Bijzonder geschikt in campagnes en voor organisaties met een breed aanbod, een gevarieerd klantenbestand of diverse vestigingen. 

Herkenbaar

Eén van onze klanten is de SNS Bank, met meer dan 200 vestigingen in Nederland. Bezoekers en rekeninghouders kunnen via de hoofdwebsite van SNS antwoord vinden op vragen en hun bankzaken regelen. Duidelijk en prettig. Maar extra aantrekkelijk vinden klanten de sfeer van hun eigen omgeving. Ze kunnen daarom ook terecht op lokale webpagina’s. Helaas springen deze pagina’s nog niet direct in het oog.

We ontwierpen voor SNS Bank daarom een basis voor het personaliseren van digitale banners. In een handomdraai stelt elke vestiging binnen de SNS-huisstijl nu zelf lokale banners samen, inclusief animaties. De boodschap op de banner nodigt de lokale doelgroep uit, brengt herkenning teweeg en ondersteunt het vertrouwen van de klant.3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag