9 maart 2016 Nicky Groen

Taart! Want MX heeft er 3 nieuwe stagiaires bij

Het is druk bij MX, wat een goed teken is natuurlijk. Een paar extra handen kunnen daarom zeker geen kwaad. 6 handen in totaal, want ons team heeft er drie nieuwe stagiaires bij; Mehdi, Meara en Nicky. Sinds februari zijn deze heer en twee dames bij ons aan de slag en ondersteunen zij de verschillende afdelingen bij MarketingXpress.

Uniek!
Want het is nog nooit eerder voorgekomen dat er drie verschillende stagiaires tegelijkertijd bij ons werken. Zo wordt het development-team ondersteund door Mehdi, neemt Meara een stukje Helpdesk op zich en verdiept Nicky zich in de Customer Journey van Managen van Kansen. Wil je precies weten waar deze drie in zijn? Lees dan zeker verder.

Mehdi
Mehdi is onderdeel van – zoals onze collega Lennart dit mooi verwoord – ‘het elite eiland’, oftewel de development afdeling. Als student applicatie-ontwikkelaar bewerkt Mehdi bestaande applicaties en draagt hierbij dus ook een stukje bij aan de merkidentiteit van MX. “Super leuk om mijn werk ook echt terug te zien in de tools”, aldus Mehdi.

Meara
Meara heeft na haar afstudeertijd bij MX een mbo-diploma en een hoop extra kennis op het gebied van implementatie op zak! Deze rustige maar directe jongedame heeft haar plekje bij MarketingXpress al gevonden en haar bijnaam verdiend, die houden we alleen mooi voor onszelf. “Ik zit hier prima zo aan de kop van de implementatietafel”, zegt ze lachend.

Nicky
Nicky, onze Communicatie stagiair zal de aankomende maanden hard bezig zijn om haar bachelor binnen te slepen. Hiervoor onderzoekt zij de customer journey van het Managen van Kansen. Een logische stap, zeker omdat er eerder onderzoek is gedaan naar de validatie van de theorie achter het Managen van Kansen en de Managen van Kansen App inmiddels bijna af is.

Benieuwd naar wat er in de tussentijd bij MX gebeurd? Check dan ook eens ons Instagram-account en zie wat er achter de schermen bij MX gebeurd!

About the Author

Nicky Groen Deze spontane sales dame heeft een passie voor communicatie en houdt van reizen. En dat doet ze.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM