09

Nov 2015

Tchai biedt optimale klantbeleving aan littala via online catalogus

Tchai werkt voor een breed publiek van internationale merken. Ook Iittala behoort tot het klantenbestand van Tchai. Iittala creëert Scandinavisch design dat tijdloos en functioneel is. Tchai ontwikkelt, produceert en levert o.a. shop-in-shopmeubilair voor Iittala. Zo kan Iittala haar producten op een onweerstaanbare manier presenteren. Iittala kan haar bestellingen via een speciale onlinecatalogus bij Tchai bestellen. MarketingXpress ontwikkelt de online catalogus en zorgt ervoor dat de winkelmodule er aantrekkelijk uitziet en gereed is voor gebruik.

Eerder hebben we de onlinecatalogus ontwikkeld voor Tchai’s klant Chiquita. Hoewel de winkelomgeving van Iittala net als bij Chiquita verbonden zal zijn aan de Customer Cloud van Tchai (een innovatief platform, waar we trouwens ook enorm trots op zijn), zullen de webshopmodules niet op elkaar lijken. Iedere klant is uniek; de onlinecatalogus is in een Iittala-jasje gehesen, gepresenteerd op een manier die past bij Iittala.

Opleveringsfases onlinecatalogus Iittala
Het opleveren van een onlinecatalogus hoeft niet lang te duren. De oplevering van de onlinecatalogus van Iittala bestond uit welgeteld drie fases:

  • Fase 1
    Tijdens fase 1 is de nieuwe webshopomgeving klaargezet in de Customer Cloud van Tchai, ingericht op een manier die past bij Iittala. Hiervoor is de meest optimale productstructuur uitgedacht, afgestemd op het zoekgedrag en de wensen van de bezoekers van Iittala. Vervolgens is het definitieve ontwerp omgezet naar een website-template. Met de template in handen, is MarketingXpress van start gegaan met bouwen.

  • Fase 2
    In deze fase wordt het prototype opgeleverd en vinden laatste correcties plaats: de eerste producten zijn toegevoegd en het bestellingproces is uitvoerig getest door Tchai.

  • Fase 3
    In de laatste fase vindt de introductie plaats. De onlinecatalogus wordt door Tchai gepresenteerd aan en geïntroduceerd bij Iittala.Simpel in gebruik
De onlinecatalogus van Iittala werkt verbazingwekkend simpel. De gebruiker van Iittala kan:

- makkelijk en snel bepalen welk soort shop-in-shopmeubilair hij/zij van Tchai wil bestellen;
- de productdetails inkijken;
- inzicht krijgen in zijn/haar ordergeschiedenis;
- contact opnemen met Tchai voor ondersteuning;
- persoonlijke gegevens wijzigen.
Iitala webshop


3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag