25

Nov 2014

The Little Gym: consistente merkbeleving in 11 landen en 8 talen

Met meer dan 300 vestigingen wereldwijd is The Little Gym het meest toonaangevende centrum voor de ontwikkeling van psychomotorische vaardigheden bij kinderen van 4 maanden tot 12 jaar. Iedere week zorgen de trapsgewijs opgebouwde lessen en de positieve leeromgeving ervoor dat kinderen nieuwe dingen kunnen uitproberen en aan zelfvertrouwen kunnen winnen, dit alles met een stralende glimlach op het gezicht.

Brand Management in een internationale omgeving

The Little Gym had te maken met een complexiteit dat door veel internationale franchise organisaties wordt ervaren. Little Gym heeft namelijk tweeëntwintig units in elf verschillende landen, communicerend in acht verschillende talen. Op het gebied van branding en marketingcommunicatie kan dit lastig zijn. De volgende vraagstelling werd geformuleerd: op welke wijze kan de look-and-feel van de The Little Gym consistent worden doorgevoerd, rekening houdend met de verschillende culturen en behoeftes per markt.

Lokale marktbewerking, met maximale procesbeheersing

MarketingXpress ontwikkelde een systeem waarbij alle 300 vestigingen van The Little Gym in staat zijn om met een aantal drukken op de knop, verschillende communicatiemiddelen te ontwikkelend, waarbij de look-and-feel van The Little Gym wordt bewaakt. Het platform bestaat uit statische elementen en onderdelen die handmatig aangepast kunnen worden, zoals de adresgegevens, de lestijden per locatie en overige ludieke acties. Het voordeel van dit systeem is dat het hoofdkantoor van The Little Gym controle heeft op het uiteindelijke resultaat, zonder maatwerk per land te hoeven genereren.

'Een consistente merkbeleving in 11 landen en 8 verschillende talen,’ aldus Annette Eckhardt, CEO The little Gym.3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag