23 november 2015 Claire Heijmans

Toekomstige Vitale Netwerken-app stimuleert menselijke aandacht


Vitale Netwerken heeft bekendgemaakt een app te ontwikkelen die zowel de aandacht tussen zorgprofessionals en cliënt, als het vormgeven van het leven en welzijn van de cliënt op het oog heeft. Samen met MarketingXpress wordt er toegewerkt naar een lancering.

Vitale Netwerken bouwt samen met partners aan een mensgericht zorgstelsel. Tot op heden deed zij dit door onder andere inspirerende vernieuwende zorgconcepten, workshops en praktijkinterventies aan te bieden, zorgconcepten te faciliteren en samen met organisaties zorgvernieuwingen te ontwikkelen. Nu de Vitale Netwerken-app in de pipeline zit, kan er binnenkort wederom een mooie, praktische uitwerking worden aangeboden die bijdraagt aan het realiseren van mensgerichte en effectievere vormen van zorg. Initiatiefnemer Ruben Zelissen verteld er meer over.

‘’Ik heb geconstateerd dat we vaak bezig zijn met problemen en ziektes. Dit zie je terug in alle lagen van de maatschappij en bij verschillende branches en beroepen. Zo ook in de zorg. Veel zorgprofessionals staan daarbij onder zware werkdruk. Taken moeten op tijd worden afgerond en zorg moet op een efficiënte wijze worden verleend. Hierdoor kan het moment ontglippen om te vragen naar de kwaliteit van het leven van zorgontvangenden.

Bij Vitale Netwerken geloven we dat de aandacht voor mensen superbelangrijk is. Die aandacht kan er zijn in de zorg, in een wijk, maar ook door aandacht te schenken aan de buurman hiernaast. Door ons met name te richten op het positieve van het leven, ontvangt niet alleen iedereen de zorg en aandacht die hij of zij verdient, maar wordt het leven ook een stuk waardevoller.

Door binnenkort de Vitale Netwerken-app te introduceren, geven we de zorgprofessional handvatten om met een paar minuten van de reguliere zorgtijd in te gaan op het positieve in het leven van de cliënt. De app kan ondersteuning bieden om op een leuke manier aan de slag te gaan met het welzijn van de mens.’’

Ruben Zelissen

Initiatiefnemer van Vitale Netwerken

Prototype
De komende periode wordt er toegewerkt naar een prototype. De functionaliteiten waarover de app zal beschikken, blijven voor nu nog even geheim. Benieuwd naar Vitale Netwerken? Neem zeker een kijkje op haar website. Ook die heeft MarketingXpress ontwikkeld.

Voor meer informatie over het maken van je eigen applicatie kun je contact opnemen met de Marketing Helpdesk (0180 – 44 22 99 of support@marketingxpress.net).

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM