logo
TOOLS
IN 3 STAPPEN ALLE
MERKCONTACT-
MOMENTEN OP
SCHERP.
  • EFFICIËNTER
  • EFFECTIEVER
  • INNOVATIEVER
STAP

De Campagne Manager

365 dagen per jaar moeiteloos campagne voeren

bullet

Al jouw marketing activiteiten op één plek verzameld

bullet

Online engagement, ook geschikt voor de niet-experts

bullet

Indruk maken kan overal

bullet

Van prospect naar klant in goede banen te leiden

bullet

Kruip in de huid van uw klanten en prospects

Verhoog het rendement van uw marketing- en salesactiviteiten door effectiever te communiceren met uw doelgroep. Wij kunnen u helpen om deze activiteiten te integreren en inzicht te krijgen in het complete proces van lead tot klant.

Inzicht in het complete proces van lead tot klant


Campagne Manager | Campaign Manager | MarketingXpress

KLANTCASE

GEBERIT VERWELKOMT BEURSBEZOEKERS MET DOELTREFFENDE EEN-OP-EEN COMMUNICATIE.

Geberit wilde de relatie met prospects vanaf het eerste moment goed in kaart brengen om marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het verkoopproces, te verbeteren. Samen met MarketingXpress werd gekozen voor het ontwikkelen van een slimme app die de kennismaking en daaropvolgend de nazorg nog tijdens de beursdagen soepel kan voortzetten. Door de volledige monitoring van het proces wordt voldaan aan de drie belangrijkste doelstellingen:

  1. Inzicht krijgen in de algemene feedback van de beurs
  2. Kwalitatieve leads makkelijker kunnen herkennen
  3. Door doelgerichte, deels automatische opvolging, betere verkoopresultaten behalen.

RELATIE BEHEER

KRUIP IN DE HUID VAN UW KLANTEN EN PROSPECTS

Sommige klanten zijn gevoelig voor korting, andere klanten meer voor service. Sommige klanten willen met name aandacht, andere klanten willen vooral snel geholpen worden. Met Relatie beheer van MarketingXpress kunt u dankzij gelogde activiteiten klantprofielen samenstellen en nagaan hoe te handelen in specifieke situaties. Koppel het Relatie beheer aan uw bestaande CRM-systemen en maak een efficiëntieslag op uw kwalificatieproces. Het échte verschil maakt u met een klantgerichte benadering.

Campagne Manager | MarketingXpress

MIJN MARKETING

AL JOUW MARKETING ACTIVITEITEN OP ÉÉN PLEK VERZAMELD

Mijn Marketing is de verzamelplek van al uw acties en uitingen. Een centrale plek waar u kunt samenwerken aan de effectiviteit van uw middelen en u kunt zien hoe deze in het verleden zijn ingezet. Slimme rapportages vertellen u meer over het bereik en hoe u uw middelen kunt verscherpen. Plan uw vervolgacties nauwkeurig en zet deze op uw eigen marketing kalender. Een totaaloverzicht waar de hedendaagse marketeer zo naar snakt.

Mijn marketing 300x300

AUTOMATOR

VAN PROSPECT NAAR KLANT IN GOEDE BANEN TE LEIDEN

U kunt hoogstwaarschijnlijk verschillende campagnescenario’s noemen waarin uw doelgroep op verschillende manieren reageert. Met gebruik van de Automator van MarketingXpress kunt u op basis van hun gedrag automatisch specifieke vervolgacties opzetten en inplannen. Uw campagnes zullen adequaat en op het juiste moment inspelen op het beslissingsproces en bent u in staat om het proces van prospect naar klant in goede banen te leiden.

Campagne Manager | MarketingXpress

De SalesApp

INDRUK MAKEN KAN OVERAL

Een interessant gesprek kan overal ontstaan, de juiste opvolging kan daarbij best lastig zijn. Met gebruik van de SalesApp kan iedereen in uw organisatie een professionele opvolging starten. De SalesApp is erop gericht om te communiceren met impact en precies die documentatie samen te stellen die het verschil maakt bij uw klanten of prospects. Bij digitale documentatie blijft het niet bij; begin ook met indruk maken.

Campagne Manager | MarketingXpress

SOCIAL MEDIA COCKPIT

ONLINE ENGAGEMENT, OOK GESCHIKT VOOR DE NIET-EXPERTS

De dialoog aangaan met uw klant helpt aantoonbaar om de betrokkenheid te vergroten. Keerzijde van de medaille is dat een goed social mediabeleid lastig te voeren is, één-op-één communiceren een grote hoeveelheid werk met zich meebrengt en niet iedereen weet hoe online te handelen. De Social Media Cockpit is gebouwd met uw mensen als middelpunt. We vinden het namelijk belangrijk dat u niet blijft investeren in social media experts, maar juist in de minder-bekend-met-social-media-medewerkers, uw eigen ambassadeurs.

Campagne Manager | MarketingXpress