13 maart 2017 Jacintha Lindhout

De touwtjes in handen bij het creëren van merkuitingen

Het creëren van marketing- en sales materiaal is een tijdrovend proces. Marketing- en communicatieadviseurs denken na over het concept en de content. Vervolgens maakt de designafdeling er wat moois van en zo gaat het nog een aantal keer over en weer. Want eenmaal gedrukt of gepubliceerd moet het foutloos zijn.

Niet statisch, maar flexibel
Onze templatemanager tovert dit statische en tijdrovende proces om tot een eenvoudig en efficiënte klus. Deze tool maakt het namelijk mogelijk om communicatiemateriaal volledig variabel te maken. In de Studio maak je het bestand op. In ‘Mijn middelen’ laat je collega’s de puntjes op de i zetten. Gekoppeld aan je vertrouwde producent ligt het een paar dagen later op je deurmat. Of stuur je hem direct door naar je lead of prospect in een strakke e-mail.

Dit is natuurlijk uitermate geschikt voor uitingen die je in een strak design wilt versturen, maar ook voor uitingen die je wilt personaliseren per lead of klant. Bijvoorbeeld offertes of brochures.

Eindeloze mogelijkheden
Je kunt iedere marketing- en/of salesuiting kwijt in de MarketingXpress. Samen met de Studio zijn de mogelijkheden oneindig: van visitekaartjes tot complete prijslijsten en factsheet. Maar ook kalenders, advertenties, QR-codes, nieuwsbrieven en banners kunnen in de templatemanager terecht.

Voorbeelden uit de praktijk
– Ahoy gebruikt de template manager voor hun offertes;
– Fedrigoni gebruikt de template manager voor gepersonaliseerde prijslijsten;
– D’ieteren gebruikt de template manager voor brochures;
– RegioBank gebuikt de templatemanager voor schaalbare advertenties.

Wil je meer weten over het gebruik van de templatemanager? Neem dan contact met ons op via info@marketingxpress.net, of bel ons op 0810 44 22 99.

 

Tagged: , , ,

About the Author

Jacintha Lindhout Kickt op to-do lijstjes, to-the-point gesprekken en gebruiksvriendelijkheid. Leert het liefst elke dag iets nieuws en is een manusje van alles.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM