15

Dec 2014

VMZINC maakt indruk op Batibouw met de MX SalesApp

Eind februari en begin maart zal VMZINC als standhouder te vinden zijn op ‘Batibouw’, de grootste bouw- en verbouwbeurs van België. VMZINC biedt tijdens deze beursdagen particulieren en installateurs specifieke informatie aan voor innovatieve zinkoplossingen voor de bouw. Om het klantencontact tijdens en ná de beursdagen te optimaliseren wordt door MarketingXpress de VMZINC-app ontwikkeld.

VMZINC is de merknaam voor de gewalste zinkproducten die zijn ontwikkeld door de divisie Bouw van de groep Umicore, een multinational, gespecialiseerd in materiaaltechnologie en materiaaltoepassingen. VMZINC biedt een breed assortiment aan in gewalste (bobijnen, bladen) of vormgegeven producten, zoals systemen, producten en accessoires voor daken en gevels.

Om alle bezoekers van de Batibouw-beurs, maar ook van andere beurzen op andere tijden te informeren over de mogelijkheden worden alle geïnteresseerden geregistreerd. Bij de twee kiosken van VMZINC kunnen vertegenwoordigers klaarstaan met tablets om de bezoekers te verwelkomen. Mede dankzij het registreren van beursbezoekers is het mogelijk om naderhand kwalitatieve leads te identificeren en te enthousiasmeren. Uit rapportages kan blijken of de aanpak effectief is geweest of dat deze moet worden gewijzigd.

MarketingXpress:
VMZINC is in contact gekomen met ons, doordat wij vorig jaar een vergelijkbare applicatie voor Geberit hebben ontwikkeld. Hier was VMZINC zeer over te spreken. Op dit moment stemmen de medewerkers van MX de verwachtingen van VMZINC af met de mogelijkheden van de app. Een uitdagend en intensief traject, want de mogelijkheden lijken oneindig. Ook niet onbelangrijk: er wordt nu al gesproken over een navolging en het integreren van andere tools van MarketingXpress, zoals de Campagne Manager. Hier later meer over.
3-Beltone-Direct-Mailing (png)

Meer marketing success voor je partners?

Wij helpen je graag