30 april 2018 Richard Koorevaar

VMZINC verbindt vraag en aanbod

VMZINC is naast een merknaam voor Zinkproducten, een verbindende factor tussen vraag en aanbod van dakdekkers en aannemers met hun partnernetwerk ‘VMZINC at WORK’. VMZINC voert hier al de nodige activiteiten voor uit, maar doet graag een stapje extra: slimme automatisering om alle aannemers met een zinkproject, van groot tot klein, efficiënt en overzichtelijk te kunnen opvolgen.

VMZINC wil zichzelf opwerpen als echte partner door aannemers de mogelijkheid te geven om bouwprojecten te registreren via de VMZINC website. Zo ontstaat er een overzicht van bouwprojecten waarop dakdekkers kunnen reageren waardoor grote en kleine projecten snel gestart kunnen worden!

1. Salesapp: Registreer een zinkproject

Aan de hand van de MarketingXpress Salesapp is er een meertalig formulier opgesteld waarmee particulieren, architecten, bouwpromotors en aannemers hun projecten kunnen registreren. Dit formulier kan via de website van VMZINC geraadpleegd worden en staat in verbinding met het FollowUp-portaal van VMZINC. Het geregistreerde project wordt opgeslagen in de Database, waarna automatische acties worden uitgevoerd. De gegevens van de aanvrager worden direct in het contactenbeheer van het portaal opgeslagen.

2. Landingspagina: Relevante projectinformatie

Door de registratie van het project heeft VMZINC een duidelijk beeld van het project. Met deze informatie zijn we in staat een gepersonaliseerde landingspagina op te stellen met daarop relevante informatie voor het bouwproject. De acties die op deze pagina worden uitgevoerd door de bezoeker zijn via het FollowUp-portaal te volgen.

3. Workflow: Dakdekkers informeren

Nu het project is geregistreerd is het hét moment om Dakdekkers te koppelen aan de installateurs. De aangesloten dakdekkers worden automatisch geïnformeerd over de geregistreerde projecten, mede op basis van postcode. Zij kunnen aangeven of zij geïnteresseerd zijn in het vervullen van het bouwproject, waarna ze alle informatie toegestuurd krijgen. De totale workflow is opgebouwd uit 10 mails, in twee talen, en op verschillende momenten binnen een tijdsbestek van twee weken.

4. Pijplijn: Opvolgen van projecten

Zodra de dakdekkers aangeven interesse te hebben in een bouwproject, wordt er een kans toegevoegd aan de VMZINC pijplijn binnen het FollowUp-portaal. Zo kan VMZINC actief sturen op de opvolging van projecten, en ontstaat er een overzicht van alle gekoppelde projecten.

Ook meer controle over je salesproces? Laat het ons weten. Neem contact op met Richard Koorevaar via 0180 – 44 22 99 of laat hieronder je telefoonnummer achter, dan bellen wij je terug!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tagged: , , , , ,

About the Author

Richard Koorevaar Je kan hem wakker maken voor de nieuwste technologische ontwikkelingen. Kijk niet raar op als hij tegen zijn pols praat – hij heeft een innige band met zijn Smartwatch.

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM