27 augustus 2015 Claire Heijmans

Winnaars MX Sport Battle zijn bekendgemaakt

aDat we bij MarketingXpress gezond ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, blijkt uit het voorgaande artikel waarin we meer vertelden over de samenwerking tussen MarketingXpress en With Annemarie. Inmiddels hebben we het traject afgesloten in de vorm van een bootcamp. Teambuilding stond daarbij centraal. De (individuele) winnaars zijn bekend en het winnende team kijkt halsrijkend uit naar zijn of haar prijs: een ontspannende stoelmassage. Oh, en de foto’s van de bootcamp… die trainen de lachspieren.

Battle
Eerder gaven we aan dat we het traject een competitief tintje hebben gegeven door dit te gieten in een battle, waarbij iedere werknemer één doel in kan zetten tegen de rest van het team.

Bootcamp
De dag ging van start met een warming up in het Kralingse bos. Hier hebben we verschillende teambuildingopdrachten gedaan, zoals het doorgeven van een zware sportbal aan de collega voor je tijdens het hardlopen, zonder te stoppen. Vervolgens hebben we verschillende drills uitgevoerd waarbij het team werd opgesplitst in twee groepen. Als groep kon je punten verdienen door de opdrachten onder tijdsdruk uit te voeren. Het team met de meeste punten zou de bootcamp winnen en een prijs ontvangen. Dit onderdeel werd gegeven door Pieter Klein, voormalig militair en personal trainer. Een speeltuintje vlakbij bleek prima te dienen als een uitdagend parcours. Ook een brug, een aantal stenen die boven het water uitstaken en een hoge heuvel dienden als de ‘battleground’.

Estafetterace
Na een korte rustpauze was het tijd voor de estafetterace. De twee groepen zouden wederom tegen elkaar gaan strijden. Het parcours bestond uit verschillende oefeningen die we ons eigen hadden gemaakt tijdens de lessen van Annemarie. Een onderdeel waar we nog niet bekend mee waren was het tijgeren onder een legernet. Om te winnen kozen veel teamleden voor de ‘snoekduik’. Er werd trouwens ab-so-luut niet vals gespeeld.


BBQ en uitreiking
Na een flinke schrobbeurt werd de dag afgesloten met een BBQ. Nadat al het eten zo goed als op was, hebben we met z’n allen geluierd en een balletje getrapt. Toen de avond bijna tot zijn einde liep, riep Maarten Elsenaar, Manager Director van MarketingXpress het team bijeen voor het officiële gedeelte. Zijn dank ging zowel uit naar het team dat de afgelopen maanden enorm veel inzet heeft getoond als Annemarie en Claire die er samen voor hebben gezorgd dat dit traject een waar succes is geworden! Degenen die het beste de battle hebben gestreden en die het dichtst bij hun vooraf gestelde doel zijn gekomen, zijn Bas Keijzer en Claire Heijmans. Beiden ontvingen een sportief pakket.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AL 15 JAAR HET MEEST GEAVANCEERDE PARTNER RELATIONSHIP MANAGEMENT PLATFORM